Expired

Minion Masters – Nightmares gratuit pe Steam

SaveSavedRemoved 0
Steam
€ 0.00 € 12,49 OBȚINE GRATUIT
€ 0.00 € 12,49 OBȚINE GRATUIT

Minion Maestri: Cei mai mari maeștri ai tărâmului se confruntă într-un conflict de sfârșit pentru glorie. Vei juca Control, Agresiv, Swarm sau Giant Minions? Alege un Master care se potrivește stilului tău de joc și construiește cea mai bună punte pentru răsturnarea adversarilor în jocuri intense de 2 până la 6 minute.

Alăturați-vă milioane de jucători din întreaga lume și descoperiți unul dintre cei mai apreciați F2P pe Steam! Minion Masters este un joc nespus de simplu, dar provocator să stăpânești jocul strategic și dinamic online atât pentru jucătorii competitivi cât și pentru cei casual.

Joacă dueluri 1v1 sau combină pachetele în 2v2, cu redare completă pentru Steam, Discord, Xbox și multe altele! Sau porniți în aventuri solo prin diferite vârste și conflicte ale continentului. Descoperiți legendele Elfilor de cristal, empirieni, Zen-chi și multe altele!

Jocul este gratuit pe Steam ( https://store.steampowered.com/app/489520/Minion_Masters/) , iar DLC-ul acesta il poti păstra gratuit pentru totdeauna dacă îl obții înainte de 24 aug. ora 10:00

Minion Masters - Nightmares gratuit pe Steam

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0