Mezzmo (DLNA Media Server) Gratis Serial Number / License Key

Mezzmo (DLNA Media Server) Gratis Serial Number / License Key

DLNA-ul a inceput in ultimul timp sa devina un subiect destul de popular si il intalnim cam in orice casa doar ca sub nume diferite. Dar ce este DLNA-ul? Pe scurt, DLNA vine de la Digital Living Network Alliance si este o asociatie non profit formata de marii producatori de electronice si nu numai (Sony, Panasonic, Lg, Samsung, Microsoft etc, NU si Apple din pacate) in vederea definirii unui protocol de interoperabilitate intre dispozitivele digitale. Protocolul folosit in spate pentru ca dispozitivele sa se gaseasca intre ele este UPnP – am tinut sa mentionez asta pentru ca functionalitatea apare in unele device-uri ca UPnP.

Si scopul principal este de a face ca partajarea de informatii intre device-urile dintr-o casa sa se faca simplu si fara batai de cap, pentru ca ne adresam zonei de consumer. Insa realitatea e alta. Atunci cand merge, DLNA-ul e ceva sublim, insa daca nu merge devine un cosmar si face ca enduser-ul sa renunte complet la aceasta tehnologie. Iar de foarte multe ori nu merge (sau nu merge asa cum ne-am dori), asta pentru ca desi device-urile (in special TV si Media Playere) stiu sa comunice intre ele, nu toate au aceleasi abilitati de a prelucra/decoda continutul audio/video. Si la cate formate circula in ziua de astazi pe internet riscul de a da de incompatibilitati este foarte mare.
Mezzmo poate fi folosit ca server pentru filme, emisiuni TV, muzica, fotografii si trimite de asemenea si subtitrari la filme, pentru toate dispozitivele UPnP și DLNA din casa ta ( televizoare, playere Blu-ray, PS3, Xbox 360, Home Theater și alte media playere compatibile). Face transcodare “din mers”, dar are si caracteristici interesante de organizare. Ofera de asemenea suport pentru compatibilitatea cu foarte multe tipuri de fisiere.

Configurarea se face automat. Doar trebuie sa precizezi folderul sau folderele cu fisierele media, apoi astepti sa le indexeze si… gata, totul e functional.

1. Utilizatorii interesați trebuie doar sa vizitati pagina promotionala, derulați în jos până când găsiți produsul “Mezzmo 4.1 (Windows)”. Apoi apăsați butonul “Buy”.

2015-01-19_19h45_13

2. Utilizati acest cod promoțional: CPNMEZZMOSPTFY și apăsați “Enter” buton, acum trebuie să obțineți o reducere de – 29.95 dolari, atat cat costa si programul – (acest preț va depinde de moneda țării). Apoi derulați în jos, spre partea de jos a paginii și apăsați butonul “Checkout>”.

2015-01-19_19h55_02

[ads2]
3.Completati formularul cu numele dvs., e-mail, adresa, etc. și apăsați butonul “Next”. Nu este necesar informatii de plată.

4. Vă rugăm să verificați ca Grand total sa fie de 0.00 dolari, înainte de a apasa  “Submit>”

5. Serial Number si Licence Key vor fi trimise in casuta de email, verificati si folderul Spam!

Mezzmo (DLNA Media Server) Gratis Serial Number / License Key
Mezzmo (DLNA Media Server) Gratis Serial Number / License Key
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0