Expired

Metro: 2033 Redux gratuit pe Epicgames

SaveSavedRemoved 0
EpicGames

Metro: 2033 Redux revine pe Epicgames, gratuit pentru o zi, 23 dec. 2020 ora 18.00. Odata ce l-ati luat, va ramane pe viata.

În 2013, lumea a fost devastată de un eveniment apocaliptic, care a anihilat aproape toată omenirea și a transformat suprafața pământului într-un pustiu otrăvitor. O mână de supraviețuitori s-au refugiat în adâncurile subteranului Moscovei, iar civilizația umană a intrat într-o nouă Epocă Întunecată.

Anul este 2033. O generație întreagă s-a născut și a crescut în subteran, iar orașele lor asediate ale stației de metrou luptă pentru supraviețuire, atât între ele, cât și ororile mutante care așteaptă afară.
Ești Artyom, născut în ultimele zile înainte de incendiu, dar crescut sub pământ. Nu s-a aventurat niciodată dincolo de limitele orașului, un eveniment provoacă o misiune disperată în inima sistemului de metrou, pentru a avertiza rămășițele omenirii cu privire la o teribilă amenințare iminentă.
Călătoria ta te duce de la catacombele uitate pe sub metrou până la pustiile de deasupra, unde acțiunile tale vor determina soarta omenirii.

Dar dacă amenințarea reală vine din interior?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0