Memory Booster for Android Pro Gratuit

Memory Booster for Android Pro Gratuit

Aceasta plicatie costa in mod normal 19.99 lei, acum însă, este gratuit in magazinul Google pentru o perioada limitata de timp. Oricine este interesat trebuie sa viziteze pagina promotionala si sa instaleze programul in urmatoarele 7 zile.

Despre Memory Booster for Android Pro

Obțineți control complet asupra memoriei dispozitivului. Cel mai bun instrument de memorie Android care merită descărcat. Gestionați memoria dispozitivului în mod eficient!

Bucurați-vă de acest pachet cu intrumente premium de calitate pentru Android.

Obțineți acces la toate sarcinile care rulează pe dispozitivul dvs., Gestionați-le. Inchideti unele sarcini nefuncționale. Îmbunătățiți RAM-ul. Curățați tot cache-ul de aplicații și toate tipurile de junks* din dispozitivul dvs.

Când trebuie să jucați un joc care necesită o partajare mare a RAM, trebuie doar să utilizați 1 Clic pe Memory Booster pentru a elibera memoria RAM. Acesta este un instrument eficient și ușor de utilizat, care vă poate ajuta să vă pregătiți pentru toate jocurile.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *