Memory Booster for Android Pro Gratuit

SaveSavedRemoved 0

Memory Booster for Android Pro Gratuit

Aceasta plicatie costa in mod normal 19.99 lei, acum însă, este gratuit in magazinul Google pentru o perioada limitata de timp. Oricine este interesat trebuie sa viziteze pagina promotionala si sa instaleze programul in urmatoarele 7 zile.[ads1]

Despre Memory Booster for Android Pro

Obțineți control complet asupra memoriei dispozitivului. Cel mai bun instrument de memorie Android care merită descărcat. Gestionați memoria dispozitivului în mod eficient!

Bucurați-vă de acest pachet cu intrumente premium de calitate pentru Android.[ads2]

Obțineți acces la toate sarcinile care rulează pe dispozitivul dvs., Gestionați-le. Inchideti unele sarcini nefuncționale. Îmbunătățiți RAM-ul. Curățați tot cache-ul de aplicații și toate tipurile de junks* din dispozitivul dvs.

Când trebuie să jucați un joc care necesită o partajare mare a RAM, trebuie doar să utilizați 1 Clic pe Memory Booster pentru a elibera memoria RAM. Acesta este un instrument eficient și ușor de utilizat, care vă poate ajuta să vă pregătiți pentru toate jocurile.

[ads1]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0