MacX MediaTrans – Licenta Gratis (MAC OS)

MacX MediaTrans – Licenta Gratis (MAC OS)

Transfera fisiere audio, video și imagini de la dispozitivele iPhone sau iPad la computer Mac, fără a fi nevoie de iTunes ca instrument de sincronizare

MacX MEDIATRANS propune o soluție alternativă pentru transferul de fișiere media între Mac și dispozitive iPhone sau iPod, fără a se baza pe aplicația iTunes pentru sincronizare.

La lansare, MacX MEDIATRANS va căuta dispozitive iPhone sau iPad conectate la Mac prin USB. În cazul în care aplicația nu detectează dispozitivele imediat, pur și simplu conectați-le din nou, și totul o sa fie perfect.

În fereastra principală MacX MEDIATRANS, puteți alege dacă doriți să scanați pentru fotografii, cărți sau voce și piese pentru ton de apel, încărcați managerul de muzică, sau căutați pentru conținut video. În plus, MacX MEDIATRANS, de asemenea, vă permite să utilizați dispozitivul mobil ca o unitate USB.

Rețineți că, prin intermediul panoului MacX MEDIATRANS Setări veți obține pentru a schimba calea implicită de export pentru fișierele media sau de a decide pentru a converti automat video la standardul MP4 și rotire automată a imaginii, dacă este necesar, sau de ieșire fișierele audio în format MP3 sau AAC .

Transferul fișierelor media pe unitatea sau trimite muzică sau video conținut pentru iPhone sau iPad

Aveti posibilitatea de a exporta fișiere catre Mac, și de a folosi aplicația pentru a trimite înapoi fișiere audio și video, tonuri de apel, cărți sau orice alt fisier, datorită funcției de Flash Drive.

alternativă iTunes pentru transferul de fișiere între Mac și dispozitivele iPhone și iPad

Mai mult decât atât, MacX MEDIATRANS poate fi de asemenea utilizat pentru a transfera fotografii, fișiere audio și video, sau aproape orice alt format de fișier pentru dispozitivele mobile sau pentru a șterge cele pe care le are deja un backup astfel încât să puteți obține mai mult spațiu de stocare pe iPhone sau iPad

MacX MediaTrans – Licenta Gratis (MAC OS)
MacX MediaTrans – Licenta Gratis (MAC OS)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0