Kryptel Enterprise Edition cu licență Gratuită

7.9/10 (Expert Score)
Product is rated as #11 in category Criptare

Obțineți o licență gratuită Kryptel Enterprise Edition. Software de criptare a fișierelor și folderelor conceput pentru a ține în siguranță datele sensibile cu suport pentru cel mai recent standard de criptare simetrică AES.

Această promoție vă permite să obțineți un instrument modern de criptare – programul Kryptel – gratuit. Aplicația este ușor de utilizat pentru a cripta date sensibile, fișiere importante și documente.

1

Kryptel Enterprise Edition Cu Licență Gratuită

Detalii promoție

Apasă aici!

Cod de licență 1:

LlYQoScAOgAAAAAAAAEAAAAAABgAU2hh
cmV3YXJlT25TYWxlIGdpdmVhd2F5AAAC
AAH/HBkmQL9bmmsxL5+0u3gbzMny1ScU
/CnzJjixV5b9OgrYsH/WXpmGBw==

Cod de licență 2:

LlYQoRwAOgAAAAAAAAAAAAAAAA0AQ09N
UFVURVIgQklMRAAAAgAB//zGi6aEQdzK
1tT3zWJ14zzEXDA0ooekEi2eFTzPNz/8
3LHY2VwxbSg=

2

Cum putem obține Kryptel Enterprise Edition Gratuit?

Instrucțiuni

Descărcați și instalați programul pe computer, înregistrați-l selectând „Introduceți direct datele de licență” și specificând una dintre licențele de mai sus.

Kryptel Enterprise Edition Gratuit
3

Descriere Kryptel Enterprise Edition

Caracteristici

Kryptel oferă o protecție puternică folosind criptarea și capacitatea de a cripta fișierele și folderele cu un singur clic. După aceea, datele dumneavoastră vor face parte dintr-o fortăreață inexpugnabilă.

Kryptel vă permite să decriptați toate odată sau doar câteva fișiere odată și include, de asemenea, un browser încorporat care vă permite să vizualizați conținutul containerului criptat.

Kryptel folosește cel mai recent standard de criptare (NIST-Approved Advanced Encryption Standard – AES 256-bit), precum și mai multe cifruri suplimentare pentru utilizatorii avansați. Puteți chiar să utilizați Kryptel Enterprise Edition pentru a vă scana hard disk-urile pentru anumite tipuri de fișiere și pentru a le cripta atunci când sunt găsite. În plus, aplicația Kryptel este atât de mică încât poate fi rulată pe un stick USB pentru protecție din mers.

Kryptel Enterprise Edition cu licenta Gratuită

Caracteristici cheie Kryptel Enterprise Edition:

  • Criptarea fișierelor și folderelor: faceți clic dreapta pe fișier și selectați „Criptare” – sau trageți și plasați fișierul pe comanda rapidă Kryptel;
  • Criptare puternică: programul folosește cele mai recente standarde de criptare;
  • Modul de procesare în lot: specificați fișierele pe care doriți să le criptați, iar mii de fișiere vor fi protejate cu un singur clic de mouse;
  • Copii de rezervă criptate: ideal pentru stocarea securizată a datelor. Datorită protecției puternice, puteți stoca copii de rezervă ale fișierelor oriunde – inscripționați pe DVD, stocați într-o locație de rețea la distanță sau chiar pe un server la distanță;
  • Potrivit pentru toți utilizatorii: Tot ce se poate face cu mouse-ul se poate face și prin linia de comandă;
  • Fiabilitate: Chiar dacă se întâmplă ceva cu computerul în timpul procesului de criptare, nu veți pierde nici măcar un octet de date. Și dacă containerul criptat este deteriorat din cauza deteriorării hardware, Kryptel Data Recovery vă va permite să restaurați complet toate datele.
4

Detalii tehnice

Dezvoltat de:kryptel
Dimensiune fisier:19 mb.
Spațiul ocupat după instalare:53 mb.
Tip configurare:Offline installer
Categorie:Criptare
Sistem de operare:Windows 11 / 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP (32/64-bit)
5

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
7.9Expert Score
7.9 / 10

Kryptel Enterprise Edition vă va permite atât să criptați, cât și să decriptați fișierele și folderele, aveți posibilitatea să creați copii de rezervă ale fișierelor de care aveți nevoie.

Funcționalitate
8
Interfață
7.9
Utilizabilitate
7.8
Kryptel Enterprise Edition cu licență Gratuită
Kryptel Enterprise Edition cu licență Gratuită
RON 00.00 RON 183,16
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0