IObit Protected Folder – licenta gratis

Iobit
Deal Score0
RON 00.00 RON 83,25
Deal Score0
RON 00.00 RON 83,25

Protected Folder a fost conceput să vă protejeze fişierele şi directoarele printr-o parolă pentru ca acestea să nu poată fi vazute, citite sau modificate în Windows 7, Vista, XP şi Server 2008, 2003. Funcţiuonează precum un seif, trebuie doar să adăugaţi fişierele şi directoarele pe care doriţi să le ascundeţi sau să le protejaţi în Protected Folder, iar apoi nimeni nu le va mai putea vedea, citi sau modifica.


Protected Folder este ideal pentru dvs. atunci când doriţi ca fişierele şi directoarele să fie private, când vă faceţi griji că acestea ar putea fi furate, că s-ar putea pierde date sau informaţii. Protected Folder este sigur, fără viruşi, adware sau spyware.

1

IObit Protected Folder PRO Gratuit

Detalii promotie
 • Nume produs: IObit Protected Folder PRO
 • Pagina oficiala: https://www.iobit.com/
 • Pagina promotionala: n / a
 • Valabilitate licenta: 1 an
 • Sistem de operare: Windows

Apasa aici

Cod de licenta: 090CE-1F81E-A9E44-F69B9 (actualizat 24 12 2021)
Cod de licenta: 4A5B0-78F58-F8703-588B9, 993E2-F33DA-5285B-050B9 (1 an, Actualizat Aug 05, 2021)
Cod de licenta: 993E2-F33DA-5285B-050B9 (6 luni, updated: 27, iulie 2021)
Conditiile promotiei
 • Licență pentru 6 luni / 1 buc
 • Actualizări gratuite pe durata licenței
 • Fără asistență tehnică gratuită
 • Poate fi instalat și reinstalat cu reînregistrare
2

Instructiuni pentru obtinerea si inregistrarea programului

Instructiuni

To ce aveti de facut este sa descarcati de pe site-ul oficial versiunea gratuita, instalati pe computer si inregistrati cu serialul de mai sus:

IObit Protected Folder PRO Gratuit

Veti obtine IObit Protected Folder PRO Gratuit pentru 6 luni.

3

Caracteristici cheie

Caracteristici
 • Instrument de protecție a fișierelor mai puternic: doriți să evitați ștergerea accidentală a fișierelor importante? Cum să păstrați anumite fișiere disponibile numai pentru vizualizare, nu să le modificați? Dosarul protejat va fi cel de care aveți nevoie! Doar setați o parolă pentru a bloca fișierele și datele importante, veți obține o protecție mai eficientă pentru aceste foldere.
 • Mod îmbunătățit de protecție a confidențialității: există ochi curioși peste tot care încearcă să vă acceseze fișierele private, Protected Folder PRO vă protejează datele și fișierele private. Accesul cu parolă este întotdeauna necesar, indiferent cine dorește să obțină informațiile personale protejate. Nu mai aveți griji cu privire la scurgerea confidențialității!
 • Fișiere și foldere mai sigure: Virușii, programele spion și ransomware sunt încă amenințări la adresa securității fișierelor și datelor private importante. De exemplu, WannaCry pe scară largă a stors utilizatorilor prin criptarea fișierelor. Motor optimizat pentru folderul protejat, pentru a-l permite să blocheze fișierele, chiar dacă computerul suferă un atac rău intenționat.
 • Excludeți lista: Suportul pentru adăugarea de fișiere nu trebuie protejat în listă, evitând erorile de sistem.
 • Opțiuni de blocare a folderelor: mai multe opțiuni pentru blocarea fișierelor – ascundeți de vizualizare, blocați accesul la fișiere și modificați protecția.
4

Evaliarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8Expert Score

Pentru a rezuma, dacă doriți cu adevărat să fiți siguri că oamenii nu vă pot accesa cele mai private fișiere și foldere, nu ezitați să utilizați Protected Folder , ușor de utilizat, și care oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru protecțiile de bază .

Functionalitate
8
Interfata
8
Utilizabilitate
8
1 Comment
 1. Reply
  fan_steaua_anti_becali septembrie 5, 2015 at 9:28 am

  Interfata extrem de simpla, se poate descurca chiar si un copil de 3-4 ani. Merge si in win 10 chiar daca nu scrie in descriere. Softul este ultil si pentru cei care nu vor ca nevasta sa le umble pe unde nu are voie. 🙂

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart