Inspire – Paint, Draw & Sketch – GRATUIT

GRATUIT pentru o perioada limitata de timp, programul costa in mod normal 4.99 dolari dar pentru a 540 de ani de la nasterea lui Michelangelo programul este oferit GRATUIT !!!

Inspire – Paint, Draw & Sketch este o aplicație gen Paint dezvoltat de KiwiPixel pentru iPad, iphone conceput pentru a te ajuta cu tot ce ai nevoiein materie de desen.

Această aplicație are 70 de pensule diferite cum ar fi: Round, Flat, Fan, Clumped si Palette Knife brushes. Inspire permite utilizatorilor să încarce pensule cu diferite cantități de vopsea și presiune, în scopul de a crea efecte vopsea de amestecare.

Pagina de unde poate fi descarcat GRATUIT se gaseste aici: https://itunes.apple.com/app/inspire-paint-draw-sketch/id315556628?mt=8

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Aplicatia Translator !! – Gratuit pentru IOS

Aplicatia Translator !! – Gratuit pentru IOS Cu Translator, puteți traduce orice text între 58 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *