Web Analytics Made Easy -
StatCounter

GooPatient Family Gratis

Deal Score0
Deal Score0

GooPatient Family este o aplicație foarte utilă pentru cei care suferă de o afecțiune medicală și trebuie să țină evidența sănătății lor în mod regulat. Acest lucru poate fi, de asemenea, de mare ajutor în cazuri de urgență sau de boală atunci când nu puteți explica condițiile medicale de unul singur. Este un software excelent pentru PC.

[ads4]

GooPatient Family ajută pe oricine să își facă evidența medicală în cel mai bun mod. Puteți utiliza hashtag-uri pentru a indica cele mai importante caracteristici (sunt evidențiate) și pentru a organiza înregistrări în categorii sau pentru a le lega de condițiile de care suferiți. Există un jurnal pentru care să adăugați note despre simptome, rezultatele diagnosticului și tratamente. Puteți imprima un card de urgență și îl înmânați medicului dumneavoastră, care este esențial mai ales pentru cei cu alergii.

[ads2]

Pentru GooPatient Family descarcati arhiva accesand acest link, in interiorul arhivei veti gasii kit-ul de instalare, programul este preactivat (nu necesita cheie de activare).

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Register New Account
   Reset Password