Video & Fotografii

Google Nik Collection Acum este GRATUIT!

Pasionații de fotografie din întreaga lume utilizează Colectia Nik pentru a obține ce-i mai bun din imaginile lor. Nik Software, compania care a fost achizitionata de Google sub conducerea acestei din urma suita de pluginuri sa ieftinit de la 500$ la 150$ iar acum google s-a gandit sa le ofere gratuit.

Nik Collection este format din șapte desktop plug-in-uri care oferă o gamă puternică de capabilități pentru editarea fotografiilor – de la aplicații de filtrare care îmbunătățesc corecția de culoare, retusare si efecte creative, image sharpening care scoate în evidență toate detaliile ascunse, la capacitatea de a face ajustări la culoare și tonalitatea imaginilor.
Începând cu 24 martie 2016, cea mai recenta versiune Nik Collection va fi disponibil gratuit pentru descarcare: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro si Fin. Dacă ați achiziționat Nik Collection în 2016, veți primi o rambursare completă a banilor, plata ti se va emite automat in zilele urmatoare.

Se poate descarca de pe pagina oficiala: https://www.google.com/nikcollection/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close