Giveaway ACDSee Video Studio Gratis

Giveaway ACDSee Video Studio Gratis

Creați conținut multimedia nou sau adăugați fișiere existente și editați-le rapid în diverse moduri, utilizând acest utilitar util pentru editare video

[ads1]
Înregistrarea unui videoclip poate fi o sarcină mai dificilă decât realizarea unei imagini, datorită unei serii de factori, inclusiv mișcarea, focalizarea, iluminarea și zgomotul.

Spre deosebire de fotografiile care pot fi editate în numeroase moduri, clipurile video oferă mai puține posibilități de personalizare. Din fericire, puteți utiliza ACDSee Video Studio, un instrument util de editare video și puteți crea propriile dvs. proiecte multimedia.

Interfață de utilizare elegantă
ACDSee Video Studio vine cu un aspect de bun gust, care îmbină meniurile tradiționale, butoanele funcționale și meniurile contextuale.

Aplicația vă oferă suport de tragere și plasare, astfel încât să puteți adăuga rapid și fără efort continutul dorit în fereastra principală.

Fereastra principală a ACDSee Video Studio include mai multe file, inclusiv o bibliotecă, un editor de legendă, un înregistrator de voce, un selector de tranziție, o cronologie editabilă și o zonă de previzualizare.[ads4]

Funcții nesofisticate
Acest utilitar poate fi util pentru aproape orice utilizator care are cunoștințe de bază despre PC, datorită funcțiilor sale intuitive. Puteți adăuga conținutul dorit în secțiunea bibliotecă și puteți sări direct la editarea acesteia.

Cronologia ACDSee Video Studio conține trei secțiuni diferite, pentru piste audio, video și subtitrare. Puteți glisa elementele dvs. în ea și le puteți organiza după cum doriți, deși lipirea face ca conținutul să fie ajustat, astfel încât spațiile goale se pierd în proces.

Puteți adăuga subtitrări la conținutul video introducând textul dorit în caseta desemnată, personalizând fontul, mărimea sau poziția acestuia și plasându-l pe cronologie.

[ads3]

Pagina promotionala o gasim la capatul acestui link, completati formularul ca in poza de mai jos.

Giveaway ACDSee Video Studio Gratis

Giveaway ACDSee Video Studio Gratis
Giveaway ACDSee Video Studio Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0