Backup-ul este cel mai bun medicament atunci când vine vorba de fișiere pierdute, fie ca urmare a unor defecțiuni de disc sau că le ștergeti dvs. din greșeală. Genie Backup Manager Home 9 este un program de încredere care face ușor aceasta treaba, solutie ideala pentru back-up si restaurare in caz de dezastru, daca sunteti în căutarea unui mod simplu și prietenos de salvare a datelor cu caracter personal într-o locație sigură și să sa le puteti prelua usor Genie Backup Manager Home 9 este una dintre cele mai bune optiuni.[ads2]

fie ca sunteti acasa sau la birou Genie Backup Manager Home 9 va permite crearea de backup și restaurare fișierelor, documente, email-uri, setări, programe și nu doar atat, in aproape orice locație locală sau de la distanță, inclusiv hard disk-uri interne și externe, locații FTP, în rețea, suporturi optice, amovibil media, stick-uri de memorie și stocare Amazon S3. Efectuați o copie de rezervă completă a sistemului dvs. (Disaster Recovery) sau pur și simplu numai a datelor personale. Programul este perfect pentru utilizatorii de toate nivelurile de experienta.

Genie Backup Manager Home 9 Free Serial Number

Genie Backup Manager Home 9 Free Serial Number

 

[ads1]Promotia o gasim accesand aceasta pagina, completam micul formular si apasam buronul de jos ”Register” in scurt timp vom primii un email cu serialul pentru inregistrarea Genie Backup Manager Home 9 plus link-ul de download.

Genie Backup Manager Home 9 giveaway

Genie Backup Manager Home 9 giveaway

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2019 MOCASOFT / Descarca legal - 100% gratis

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account