Instrumente Securitate

Genie Backup Manager Home 9 Serial Number Gratis

Backup-ul este cel mai bun medicament atunci când vine vorba de fișiere pierdute, fie ca urmare a unor defecțiuni de disc sau că le ștergeti dvs. din greșeală. Genie Backup Manager Home 9 este un program de încredere care face ușor aceasta treaba, solutie ideala pentru back-up si restaurare in caz de dezastru, daca sunteti în căutarea unui mod simplu și prietenos de salvare a datelor cu caracter personal într-o locație sigură și să sa le puteti prelua usor Genie Backup Manager Home 9 este una dintre cele mai bune optiuni.

fie ca sunteti acasa sau la birou Genie Backup Manager Home 9 va permite crearea de backup și restaurare fișierelor, documente, email-uri, setări, programe și nu doar atat, in aproape orice locație locală sau de la distanță, inclusiv hard disk-uri interne și externe, locații FTP, în rețea, suporturi optice, amovibil media, stick-uri de memorie și stocare Amazon S3. Efectuați o copie de rezervă completă a sistemului dvs. (Disaster Recovery) sau pur și simplu numai a datelor personale. Programul este perfect pentru utilizatorii de toate nivelurile de experienta.

Genie Backup Manager Home 9 Free Serial Number
Genie Backup Manager Home 9 Free Serial Number

 

Promotia o gasim accesand aceasta pagina, completam micul formular si apasam buronul de jos ”Register” in scurt timp vom primii un email cu serialul pentru inregistrarea Genie Backup Manager Home 9 plus link-ul de download.

Genie Backup Manager Home 9 giveaway
Genie Backup Manager Home 9 giveaway
Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close