Four Kings One War Joc Gratis PC!

SaveSavedRemoved 0
Steam
€ 0.00 € 8.19
€ 0.00 € 8.19

Four Kings One War este gratis pe Steam, pagina promotionala o gasim accesand acest link, promotie valabila pana maine 19.05.2020!

Four Kings One War Joc Gratis PC!
Four Kings One War Joc Gratis PC!

Acesta este un joc de strategie de 1 sau 2 jucători inspirat de șah, în care fiecare jucător controlează două armate. Deși ADN-ul său poate fi bazat pe jocul clasic de strategie al Șahului, este diferit de orice ați experimentat. Cu o creștere exponențială a numărului de poziții atacante și defensive, sunt oferite o serie de noi oportunități strategice, cum ar fi atacurile ascunse și tactica stilului de gherilă. Credem că la fel cum strategia militară a devenit mai complexă și strategică de-a lungul anilor, la fel și jocurile de strategie ar trebui să ne bucure.

Jocul vă va oferi o experiență suflantă atât în ​​joc, cât și în medii. Experimentează atmosfera unei păduri autohtone din Noua Zeelandă, inclusiv frumoasa melodie a păsărilor native pentru a te ajuta să te concentrezi.

Urmăriți aparițiile spiritelor care ies din piesele voastre și luptați în timp ce comandați armatei voastre.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0