FILEminimizer Suite 7.0 este un software de compresie a fișierelor și fotografiilor digitale, care poate salva mult spatiu de pe Hard-disk si face ca partajarea acestora sa fie mult mai usoara.

FILEminimizer isi face treaba pentru care a fost creat excelent, comprimand astfel fotografiile si documentele Office reducand marimea fotografiilor cu 90% cu o usoara degradare a calitatii imagini, iar documentele Office cu cel puțin 25 %, fără pierderi de calitate.[ads2]

Dacă aveți imagini de mari dimensiuni și doriți să partajați aceste fotografii, atunci trebuie să luati în considerare FILEminimizer Suite 7.0, care comprima imaginile, fără a crea arhive .zip și menține calitatea originală și formatul. Așa că fișierele .jpg rămân ca fișiere .jpg cu dimensiuni reduse.
În ceea ce privește documentele de birou, FILEminimizer Suite reduce dimensiunea PDF, PowerPoint, Word, Excel și imaginile intre 50-90%, fără a le schimba formatul.

[ads2]

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati formularul ca in imaginea de mai jos. Dupa ce ati apasat butonul rosu, instantaneu veti primi datele pentru inregistrarea programului in casuta de email.[ads1]

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2019 MOCASOFT / Descarca legal - 100% gratis

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account