FILEminimizer Suite 7.0 – Licentă Gratuită

FILEminimizer Suite 7.0 – Licentă Gratuită

FILEminimizer Suite 7.0 este un software de compresie a fișierelor și fotografiilor digitale, care poate salva mult spatiu de pe Hard-disk si face ca partajarea acestora sa fie mult mai usoara.

FILEminimizer isi face treaba pentru care a fost creat excelent, comprimand astfel fotografiile si documentele Office reducand marimea fotografiilor cu 90% cu o usoara degradare a calitatii imagini, iar documentele Office cu cel puțin 25 %, fără pierderi de calitate.

[ads2]

Dacă aveți imagini de mari dimensiuni și doriți să partajați aceste fotografii, atunci trebuie să luati în considerare FILEminimizer Suite 7.0, care comprima imaginile, fără a crea arhive .zip și menține calitatea originală și formatul. Așa că fișierele .jpg rămân ca fișiere .jpg cu dimensiuni reduse.
În ceea ce privește documentele de birou, FILEminimizer Suite reduce dimensiunea PDF, PowerPoint, Word, Excel și imaginile intre 50-90%, fără a le schimba formatul.

[ads2]

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati formularul ca in imaginea de mai jos. Dupa ce ati apasat butonul rosu, instantaneu veti primi datele pentru inregistrarea programului in casuta de email.

[ads1]

FILEminimizer Suite 7.0 – Licentă Gratuită
FILEminimizer Suite 7.0 – Licentă Gratuită
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0