Instrumente Securitate

F-Secure Key (Password Manager) Premium – Abonament Gratis 1 An

F-Secure Key, pentru Windows, Mac, Android, iOS, un nou program, manager de parole oferit de unul dintre cele mai mari nume din industria de securitate IT. Prin utilizarea KEY F-Secure se poate stoca în siguranță toate parolele, nume de utilizator, coduri PIN,Etc. si le puteti accesa doar cu o singura parola de oriunde v-ati afla, puteți genera parole sigure si unice, aveți posibilitatea de a sincroniza parolele pe dispozitive ca: smartphone-uri, tablete, PC-uri si Mac-uri . Key F-Secure are, de asemenea, accesul la servicii online sigure prin completarea în mod automat a campurilor de conectare pentru tine. Mai mult decât atât, F-Secure Key are un feed de știri pentru a vă ține la curent cu privire la incidente majore de hacking care vizeaza servicii online populare și care ar putea compromite siguranța datelor dumneavoastră.

F-Secure Key (Password Manager) Premium – Abonament Gratis 1 An :

Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să descărcați programul vizind acest link, instalatil si lansati programul.
În interfața principală a aplicației, faceți clic pe ‘subscription’, apoi faceți clic pe opțiunea ‘Have a voucher ?’, Introduceți codul de reducere: CBKEY-2018

Programul se va activa pentru o perioada de 1 an – promotie valabila pana la data de 15/03/2018.

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close