F-Secure Freedome VPN GRATUIT pentru 6 luni [iOS & Android]

Freedome este o aplicatie VPN, F-Secure a colectat cele mai puternice caracteristici de securitate sub un singur buton, simplu de folosit aplicatia F-Secure Freedome VPN va protejaza de la hackeri și aplicații dăunătoare, pana la a opri trackere si a ascunde locatia dvs. reala.

Termenul VPN (Virtual Private Network)- reţea privată virtuală se poate defini ca fiind o extensie a reţelei Intranet a unei companii peste o reţea publică,asa cum este reţeaua Internet. Utilizatorii VPN beneficiază astfel de o conexiune securizată privată, lucru posibil în esenţă prin intermediul unui “tunel” privat.

F-Secure Freedome VPN GRATUIT

Programul este disponibil la pretul de $4.99 pe luna sau $29.99 pe an, dar pentru a beneficia de cele 180 de zile gratuit trebuie sa facem urmatorii pasi:

Dupa instalarea apasati butonul “Subscription”, apoi “Have a code?” si introdu ‘david‘ pentru a beneficia de cele 6 luni de licenta GRATUITA.

Pentru Android descarca aplicatia F-Secure Freedome VPN de AICI.
Pentru iOS descarca aplicatia de AICI.

Oferta este valabila pana la data de 16 mai 2014

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Toolbox eXtreme Gratis

Toolbox eXtreme Gratis ( Android App) Toolbox eXtreme Un pachet de instrumente pentru smartphone-ul tau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *