F-Secure Freedome VPN GRATUIT pentru 6 luni [iOS & Android]

SaveSavedRemoved 0

Freedome este o aplicatie VPN, F-Secure a colectat cele mai puternice caracteristici de securitate sub un singur buton, simplu de folosit aplicatia F-Secure Freedome VPN va protejaza de la hackeri și aplicații dăunătoare, pana la a opri trackere si a ascunde locatia dvs. reala.

Termenul VPN (Virtual Private Network)- reţea privată virtuală se poate defini ca fiind o extensie a reţelei Intranet a unei companii peste o reţea publică,asa cum este reţeaua Internet. Utilizatorii VPN beneficiază astfel de o conexiune securizată privată, lucru posibil în esenţă prin intermediul unui “tunel” privat.

F-Secure Freedome VPN GRATUIT

Programul este disponibil la pretul de $4.99 pe luna sau $29.99 pe an, dar pentru a beneficia de cele 180 de zile gratuit trebuie sa facem urmatorii pasi:

Dupa instalarea apasati butonul “Subscription”, apoi “Have a code?” si introdu ‘david‘ pentru a beneficia de cele 6 luni de licenta GRATUITA.

Pentru Android descarca aplicatia F-Secure Freedome VPN de AICI.
Pentru iOS descarca aplicatia de AICI.

Oferta este valabila pana la data de 16 mai 2014

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0