DVD RipR Gratis

SaveSavedRemoved 2
$00.00 $39.95
$00.00 $39.95

DVD RipR convertește continutul DVD în mai multe formate video și audio. Software-ul contine cea mai mare gamă de parametri de conversie dintre toate programele de pe piata.

DVD RipR vă permite să folosiți instrumente precum decuparea, rotirea, flipping-ul orizontal și vertical, setarea efectelor de culorilor și filigranarea textului și imaginilor.

DVD RipR este DVD Ripper care oferă cea mai mare cantitate de parametri de conversie pe care îi puteți modifica pentru a atinge cerințele dvs. atunci când vine vorba de extragerea DVD-urilor. Niciun alt DVD Ripper de pe piață nu vă oferă șansa de a configura rezoluția video, rata de biți video, codificatorul video, rata cadrelor video, raportul aspectului video, normalizarea video la PAL sau NTSC, calitatea video, numărul de canale audio cu suport pentru 5.1 surround, codificator audio, bit-rate audio, rata de eșantionare audio și volumul audio.

Plus DVD RipR este DVD Ripper care suporta cea mai mare cantitate de formate video și audio pe care le puteți alege pentru a extrage video și audio de pe DVD-urile dvs. DVD RipR poate extrage videoclipuri de pe DVD-urile dvs. direct în MP4, MKV, MOV, WMV, MPG, OGG, FLV, AVI, VOB și TS. DVD RipR poate extrage audio de pe DVD-urile dvs. direct în MP3, CAF, AIFF, FLAC, WAV, WMA și AAC.

Pagina promotionala o gasim aici, completati micul formular ca in poza de mai jos:

DVD RipR Gratis

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0