Photomatix Essentials 4 Versiune Full – pentru Windows si Mac

SaveSavedRemoved 0

Photomatix Essentials 4 Versiune Full – pentru Windows si Mac

Photomatix Essentials 4 nu este cea mai recentă versiune, deoarece dezvoltatorul HDRsoft.com a lansat Photomatix 5 cu putin timp in urma. Dar acest lucru nu înseamnă în niciun caz că Photomatix Essentials 4 este inutil sau învechit.

Photomatix Essentials 4.0, produs de HDRsoft.com, s-a impus ca standardul de facto în generarea fotografiilor HDR, reprezentând pentru acest domeniu ceea ce e Photoshop-ul pentru prelucrarea de imagine (de remarcat că ultimele versiuni de Photoshop includ și un modul HDR (sau Photomerge Exposure, după numele din varianta Elements), însă aceasta e incomparabil mai rudimentară decât ce ar oferi până și aplicațiile gratuite, să nu mai vorbim de o aplicație comercială specializată.

[ads2]

Programul permite, la fel ca Luminance HDR, importul direct al fișierelor RAW însă, spre deosebire de acesta, dispune de un modul mai avansat pentru alinierea cadrelor succesive: există chiar o opțiune pentru cadrele trase din mână, care funcționează destul de bine (exceptând cazul în care, de exemplu, bătaia vântului a mișcat ramurile copacilor, caz în care va fi vizibilă o ușoară încețoșare a acestora). De asemenea, Photomatix realizează automat crop-ul imaginilor importate, astfel încât să păstreze doar suprafața comună, existentă în toate cadrele încărcate, scăpându-ne de grija eliminării manuale a marginilor.

Dacă în Luminance algoritmii de mapare a tonurilor erau prezentați cu denumiri matematice, cei de la HDRsoft au preferat să folosească descrieri ale funcționalității lor, astfel încât aplicația să fie mai prietenoasă cu utilizatorul. Descrieri ca Balanced, Photographic, Natural, Painterly, Vibrant, Surreal, Monochrome sau B&W Artistic vor fi mult mai ușor de înțeles decât Mantiuk, Fattal, Reinhard sau Pre-Gamma (pe care nu putem decât să le încercăm, până le deprindem efectul exact).

Metodele predefinite pentru maparea tonurilor produc rapid rezultate chiar reușite; puriștii vor prefera însă să ajusteze ei fiecare parametru, lucru ceva mai laborios, însă perfect posibil, după care să salveze imaginea ca fișier TIF și să continue procesarea într-un editor de imagine.

Faceti click pe link-ul urmator pentru a vedea o compatarie intre [ads1]versiunile Photomatix: http://www.hdrsoft.com/order/features_compare.html
Pentru a beneficia de aceasta promotie, vizitam pagina promotionala, introducem codul de acces: pphdr2015 si apasam butonul ”Submit”, in urmatorul ecran vom primii link-urile pentru a descarca  Photomatix Essentials versiunea 4 Full – pentru windows 32bit, 64 bit sau Mac os.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0