Descarca Steganos Safe 17 – Serial Gratuit

Documente confidențiale, înregistrări de afaceri, poze compromitatoare sau orice alt document care doriti sa il tineti departe de ochii curiosilor. Steganos Safe este conceput sa va protejeze aceste date intr-un mod profesional.

Interfața cu utilizatorul în mod clar structurată garantează utilizarea intuitivă și ușoară a acestui software de securitate extrem de profesional.

Prin apăsarea unui buton Steganos Safe protejează informațiile sensibile de orice fel de pe PC în rețea sau în cloud cu cele mai recente standarde de criptare 384 biți AES XEX  cu accelerare hardware AES-NI – dezvoltat in Germania.

Steganos este mai mult de un deceniu singura protectie sigura impotriva spionilor de date și a hackeri-lor.

Steganos Safe 17 Licenta valabila pe Viață!

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa vizitam pagina promotionala, completam cu o adresa de email ca in poza de mai jos,  apasam butonul ”Seriennummer anfordern”, un email va sosi instantaneu cu serialul pentru inregistrarea Steganos Safe 16 plus link-ul de download.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Sticky Password Pro

Sticky Password Pro – Licenta Gratis

Sticky Password este o aplicatie de gestionare a parolei care va va permite sa controlati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *