Zoom Player MAX 19: Licență Gratuită

Zoom Player MAX download
RON 00.00 RON 401.62
8.4/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Video Player

Zoom Player MAX se afirmă ca o soluție de top. Acest player multimedia avansat, dezvoltat de Inmatrix, se remarcă printr-o serie de caracteristici impresionante care îl fac ideal pentru utilizatorii de toate nivelurile, de la începători la profesioniști.

Zoom Player MAX 19 Giveaway:

 • Denumire produs: Zoom Player MAX 19
 • Pagina oficială: https://zoomplayer.com/
 • Pagina promoțională: n / a
 • Valabilitate licență: permanent
 • Sistem de operare: Windows

Apasă aici!

Termeni:
 • Instalarea programului din această promoție nu expiră în niciun moment.
 • Asistența tehnică pentru versiunea giveaway este disponibilă pe sub-reddit-ul Zoom Player (https://reddit.com/r/zoomplayer)
 • Cadou nu include upgrade-uri gratuite la versiunile viitoare
1

Cum obținem Zoom Player MAX Gratuit?

Instrucțiuni

Descărcați versiunea completă a programului prin linkul de descărcare de mai sus.
Rulați programul de instalare, descărcați fișierele necesare și finalizați procesul de instalare. Software-ul este pre-activat. Nu necesită cod de înregistrare.

Zoom Player MAX 19 Licență Gratuită
2

Caracteristici principale

Caracteristici

Versatilitate și Compatibilitate Extinsă

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Zoom Player MAX este compatibilitatea sa extinsă cu o gamă largă de formate de fișiere. Fie că este vorba despre formate video comune precum MP4, AVI, MKV sau formate audio precum MP3, FLAC, Zoom Player MAX le poate reda fără probleme. Această versatilitate îl face un instrument indispensabil pentru cei care doresc să se bucure de colecțiile lor multimedia fără a se îngrijora de probleme de compatibilitate.

Interfață Intuitivă și Personalizabilă

Interfața utilizatorului a Zoom Player MAX este concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat. Chiar și cei care nu sunt familiarizați cu playerele multimedia avansate vor găsi ușor să navigheze prin meniuri și să acceseze funcțiile dorite. În plus, Zoom Player MAX oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, permițând utilizatorilor să ajusteze aspectul și funcționalitatea playerului pentru a se potrivi preferințelor lor personale.

Performanță Superioară și Redare Fluidă

Zoom Player MAX este optimizat pentru performanță maximă, asigurând o redare fluidă și de înaltă calitate a conținutului multimedia. Indiferent dacă redați un videoclip HD sau un fișier audio de înaltă fidelitate, Zoom Player MAX utilizează tehnologii avansate de decodare și optimizare pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă. Funcții precum accelerarea hardware și suportul pentru multi-core asigură că playerul poate gestiona chiar și cele mai exigente sarcini de redare fără întreruperi sau laguri.

Suport Extins pentru Codecuri și Formate

Zoom Player MAX vine cu un suport extins pentru o varietate de codecuri și formate. Acest lucru este esențial pentru utilizatorii care se confruntă frecvent cu fișiere multimedia în formate mai puțin comune. Playerul poate gestiona codecuri avansate precum H.264, H.265 (HEVC), VP9, și multe altele, asigurând că utilizatorii nu vor întâmpina probleme în redarea conținutului lor preferat.

Funcții Avansate pentru Utilizatori Exigenți

Pentru cei care doresc mai mult decât o simplă redare de bază, Zoom Player MAX oferă o serie de funcții avansate. Acestea includ:

 • Control Avansat al Redării: Zoom Player MAX oferă o gamă largă de opțiuni pentru controlul redării, inclusiv ajustarea vitezei de redare, crearea de playlisturi, și navigarea prin fișiere folosind capitole sau marcaje.
 • Suport pentru Subtitrări: Playerul suportă multiple formate de subtitrări și oferă opțiuni de personalizare pentru a ajusta aspectul și sincronizarea acestora.
 • Moduri de Vizualizare Multiple: Utilizatorii pot alege între diferite moduri de vizualizare, inclusiv moduri pentru ecran complet, fereastră și mini-fereastră.
 • Redare Continuă: Funcția de redare continuă permite utilizatorilor să vizioneze episoadele preferate ale serialelor sau să asculte albume muzicale fără întreruperi.

Flexibilitate și Extensibilitate

Zoom Player MAX este conceput pentru a fi extensibil și flexibil, oferind suport pentru o varietate de plugin-uri și extensii care pot adăuga funcționalități suplimentare. De asemenea, playerul poate fi integrat cu alte software-uri și hardware-uri pentru a crea o experiență multimedia completă și integrată.

Actualizări și Suport

Inmatrix, dezvoltatorul Zoom Player MAX, oferă actualizări regulate pentru a se asigura că playerul rămâne la curent cu cele mai recente tehnologii și formate de fișiere. În plus, utilizatorii beneficiază de suport tehnic dedicat, asigurându-se că orice problemă sau întrebare poate fi rezolvată rapid și eficient.

3

Evaluarile editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.4Expert Score
Concluzie:

Zoom Player MAX se distinge ca unul dintre cele mai puternice și versatile playere multimedia disponibile pe piață. Cu suportul său extins pentru formate de fișiere, performanța de top și funcțiile avansate, acesta este ideal atât pentru utilizatorii obișnuiți cât și pentru cei mai exigenți entuziaști multimedia. Dacă sunteți în căutarea unui player multimedia care să ofere o experiență de redare de înaltă calitate, flexibilitate și personalizare, Zoom Player MAX este alegerea perfectă.

Funcționalitate
9.5
Interfață
8.5
Utilizabilitate
7.1
Zoom Player MAX 19: Licență Gratuită
Zoom Player MAX 19: Licență Gratuită
RON 00.00 RON 401.62
4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Se pare ca a fost valabila o singura zi.

 2. Nu cred ca este mai bun ca si PotPlayer dar oricum multumesc de pont.

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0