Video & Fotografii

Cyberlink PhotoDirector 9 Deluxe Licenta GRATUITA

Cyberlink PhotoDirector 9 Deluxe Licenta GRATUITA

CyberLink PhotoDirector combina toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru fotografii intr-un singur flux de lucru, administrare eficienta a fotografiilor, ajustare completa si editare creativa. Setul include doua produse exceptionale,  PhotoDirector Ultra, editare foto completa si ColorDirector Ultra, o solutie avansata pentru corectie de culoare pe materiale video pentru a crea filme captivante.


CyberLink PhotoDirector , cu suport 64-bit nativ, PhotoDirector amplifica fotografii in cadrul unui proces non-distructiv si cu suportul RAW pentru productii populare DSLR si 4K Ultra, PhotoDirector este tot ce aveti nevoie pentru transformarea fotografiilor in opere de arta.
CyberLink PhotoDirector  ofera cea mai usoara cale de a transforma fotografiile in capodopere. Cu o varietate de instrumente pentru ajustarea fotografiilor, puteti schimba  cu usurinta tonul si culorile fotografiilor, puteti crea fotografii HDR impresionante sau puteti aplica ajustari prestabilite printr-un singur clic si sa modificati atmosfera fotografiilor in cateva secunde. PhotoDirector 5 Deluxe include si instrumente puternice de infrumusetare fizica umana pentru a crea portrete  ireprosabile.

Cyberlink PhotoDirector 9 Deluxe Licenta GRATUITA :

Pagina promotionala pentru Cyberlink PhotoDirector 9 Deluxe o gasim aici, completam formularul cu numele si adresa de email, iar la ”Gutschein-Code ” completam cu urmatorul cod de reducere: 2018PCMAG

Cyberlink PhotoDirector 8 Deluxe

O a doua pagina promotionala o gasim aici, codul promotional pentru aceasta promotie este acesta: RPHOTO

 

Tags

4 Comments

  1. Merci de promo insa licenta e valabila pentru versiunea PhotoDirector 8 Deluxe .Doar daca cineva a incercat sa activeze Ultra cu key-ul primit si ne poate confirma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close