CyberLink ActionDirector v3.0 – Licenta Gratis

CyberLink ActionDirector v3.0 – Licenta Gratis

CyberLink ActionDirector v3.0 – Licenta Gratis

[ads2]

Exista o multime de editori video pe piață, care oferă diferite caracteristici pentru a îmbunătăți și a modifica conținutul. Cu toate acestea, fluxul de lucru este cele mai multe ori greoi si complicat, cu interfețe consumatoare de timp, care vă distrage atenția de la finalizarea unui proiect. CyberLink ActionDirector este o soluție software destinat pentru a crea clipuri video cu cantitatea minimă de efort și timp.

O instalare simplă, care duce catre o interfață curată

Aplicația poate fi instalată numai după ce toate componentele sale au fost descărcate, astfel încât este necesară o conexiune la Internet de încredere pentru a începe utilizarea software-ului.

Puteți câștiga acces la o interfață minimalistă care oferă toate caracteristicile sale în câteva meniuri și file. Nu există sub-meniuri complicate sau ferestre pentru a face sa pierzi focalizarea atunci când editezi videoclipuri.

Creați videoclipuri de acțiune, din materialul filmat brut

Scopul software-ului este de a vă ajuta la compilarea clipuri video din scenele filmate cu camere de acțiune. Aplicația oferă suport pentru 120 grade și 240 de cadre pe secundă, și este capabil să aplice culoare și corectii de lentila cu pierderi minime de calitate.[ads1]

CyberLink ActionDirector este proiectat să se ocupe si de clipuri video de calitate 4K  și la 360 de grade viewpoint. De asemenea, aveți posibilitatea să tăiați, să adăugați titluri, efecte, tranziții și să comutați modurile de vizionare pentru a determina efecte vizuale generale ale proiectului.

De asemenea, aveți posibilitatea să glisați și să fixați elemente pentru a reduce timpii de producție, și de a face modificări rapide, cum ar fi corectia de lentila, balans de culoare și stabilitate, cu câteva clicuri de mouse.

[ads1]

CyberLink ActionDirector v3.0 – Licenta Gratis

Acest program costa in mod normal €49,99, dar acum il puteti avea gratuit, pentru asta vizitati pagina promotionala, aici veti gasi serialul pentru inregistrarea CyberLink ActionDirector plus link-ul de download.

CyberLink ActionDirector v3.0 – Licenta Gratis
CyberLink ActionDirector v3.0 – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0