Command & Conquer: Red Alert 2 AND YURI’S REVENGE GRATIS

COMMAND & CONQUER RED ALERT™ 2 AND YURI’S REVENGE GRATIS

Descarca Gratis Command & Conquer: Red Alert 2 AND YURI’S REVENGE

Command & Conquer: Red Alert 2 este un joc de strategie de tip 2,5D creat de către Westwood Studios și apărut în anul 2000. Jocul a reușit să atingă un rating de 86% din partea jucătorilor.

Despre joc[ads1]

Acest joc are două campanii, care pot fi alese în funcție de dorința jucătorului. O campanie este sovietică, iar cealaltă este americană, fiecare campanie având 12 misiuni, plus încă 7 alături de expansion pack-ul jocului Yuri’s Revenge.
În joc, noul conducător al Uniunii Sovietice după moartea lui Stalin este Alexander Romanov, iar președintele SUA poarta numele de Michael Dugan. După preluarea Europei de Est, Rusia se află în ruine, însă Alexander Romanov ajută Rusia să își revina, plănuind un atac în masă asupra Americii. În filmul de introducere al campaniei americane, acțiunea începe la Casa Albă, unde președintele Michael Dugan primește un mesaj urgent de la generalul Carville, ce îl informează despre atacurile sovietice asupra Statelor Unite. Michael Dugan îl sună pe Alexander Romanov, întrebându-l referitor la atacurile asupra Statelor Unite. După ce conversația dintre cei doi ia sfârșit, președintele decide să lanseze un atac cu rachete nucleare asupra Rusiei, însă Yuri, liderul agenției Psi-Corps și cel mai apropiat consilier al lui Alexander Romanov, iși foloește puterile de control asupra minții pentru a controla personalul de la locul de lansare a rachetelelor. Personalul, fiind controlat mintal, nu a deschis trapele de ieșire a rachetelor nucleare, iar rachetele au explodat. În doar câteva ore, America este împânzită de armatele sovietice. Președintele SUA, Michael Dugan, înființează o agenție pentru situații de urgență, condusă de către generalul Carville și de jucător. Mai mult despre acest joc pe: https://ro.wikipedia.org/wiki/Command_%26_Conquer:_Red_Alert_2

Command & Conquer: Red Alert 2 este acum GRATUIT pe origin.com, pentru a obtine o copie gratuita si legal bineinteles pentru acest joc trebuie sa urmam pasii:

1 Vizitam pagina promotionala origin

[ads2]

DOWNLOAD COMMAND & CONQUER RED ALERT™ 2 AND YURI’S REVENGE GRATIS

DOWNLOAD COMMAND & CONQUER RED ALERT™ 2 AND YURI’S REVENGE GRATIS

2. Autentificativa cu contul dvs. Origin sau EA Games si urmati instructiunile.

Command & Conquer: Red Alert 2 AND YURI’S REVENGE GRATIS
Command & Conquer: Red Alert 2 AND YURI’S REVENGE GRATIS
1 Comment
  1. In Primul rand nu este Free:))

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0