Gratuit – WinOrganizer, GoldenSection Notes, GoldenSection Reader, GoldenSection DataServer, PicaSafe

GoldenSection Reader

este o aplicație proiectată pentru vizualizarea și imprimarea cartilor electronice din format .gso creat prin WinOrganizer și GoldenSection Note.

GoldenSection DataServer – este o aplicație server-side proiectata pentru accesul la rețea simultană a mai multor utilizatori WinOrganizer și GoldenSection Notes  la fisierele .gsp.

Există sute de moduri de a ascunde fotografiile dvs. private de pe computer, dar numai unul dintre ele este într-adevăr în condiții de siguranță.
Proteja colecțiile de fotografii digitale cu PicaSafe!
A pastra. Ceas. Ascunde. Numai tu controlezi cine poate vedea imaginile.

WinOrganizer:

WinOrganizer reprezinta un manager de informatii cu caracter personal (PIM) care va ajuta sa va organizati planul de afaceri si viata personala. Este o carte planificatoare, notepad si carte de adresa care se combina intr-o aplicatie solida.

Versiunea de calculator a organizatorului cuprinde toate caracteristicile prototipului de hartie intr-un mod mai confortabil, ceea ce-l face mai rapid si mai usor. Interfata este usor de utilizat, combina toate notele, marcajele, memento-uri, intalniri, activitati, persoane de contact si parolele intr-o schita de copac coerent care pot fi personalizate conform cerintelor.

GoldenSection Notes

Prin intermediul Word-Pad-ului aveti posibilitatea de a efectua functii principale pentru formatarea textului, cum ar fi: modificarea dimensiunii fontului si a stilului, evidentiind, subliniind, folosind caractere cursive, tastand bold, liste de marcat, etc. Crearea de documente poate fi mutata in orice alta sectiune a programului.

Datele pot fi protejate cu parola pentru a limita accesul la informatiile dumneavoastra personale. GoldenSection Notes este ideal pentru a stoca orice fel de informatie, note, retete, citate, locatii web, imagini si chiat intreaga pagina web.

Pagina cu link-urile de download o gasim aici. Dar este o mica problema, si anume: programele nu au mai fost actualizate de prin 2011 😮 si cel mai probabil au fost abandonate. Daca considerati ca aveti nevoie de aceste programe, descarcati-le dar folositi-le cu atentie!

gratuit-winorganizer-goldensection-notes-goldensection-reader-goldensection-dataserver

Aici am testat sa vad despre ce e vorba mai exact:

WinOrganizer

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Ashampoo Snap 8 Licenta gratis

Ashampoo Snap 8 este un software pentru captura ecran compatibil cu sistemul de operare Windows. Aplicația vă permite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *