CityMaps2Go PRO Gratis Android

SaveSavedRemoved 0

Transformati aplicatia CityMaps2Go din gratuit în utilizator PRO

Însoțitorul dvs. de călătorie global, fiabil și ușor de utilizat. Găsiți direcții cu hărți offline detaliate, conținut de călătorie în profunzime, atracții populare și sugestii de interior.
Planificați-vă călătoria perfectă! Rezervați hotelul sau ghidul dvs. și bucurați-vă de recenzii de la restaurant și de conținut comun al utilizatorilor.

[ads4]

Iată de ce 20 + milioane de călători iubesc hărțile CityMaps2Go:

Nu v-ați dorit întotdeauna să aveți un asistent de călătorie ușor de utilizat, portabil și compact, care să vă permită planificarea călătoriilor dvs. în străinătate și orașe străine? Deci, transformați smartphone-ul sau tableta într-un ghid digital și un planificator care vă conduce prin restaurante, hoteluri și atracții de vizitat. Bucurați-vă de recomandări și recenzii ale altor călători și turiști entuziasti. Mențineți întotdeauna orientarea și găsiți direcția spre locul următor; complet fără roaming și offline.

[ads2]

Pentru a deveni utilizator pro al acestei aplicatii trebuie sa instalati versinea gratis a aplicatiei, apoi selectați meniul din stânga sus a ecranului – cele trei linii paralele. Aceasta deschide o listă dintre care selectati ”
Redeem Code „. Introduceți ” PROSUPP​ „ apoi ar trebui să aveți o notificare, Congrats you are a Pro user. Acest lucru este pentru Android, similar ar trebui să functioneze si pe iOS!

[ads3]

Android: android.citymaps2gofull

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0