Emulatoarele sunt cel mai bun mod de a rula aplicații Android pe PC. Emulatoarele Android permit utilizatorilor să ruleze și să testeze aplicațiile Android pe PC, mai usor si mai eficient decât pe telefon.
[ads4]
Dezvoltatorul testează aplicația și se asigură că nu are probleme, abia apoi o lanseaza pentru publicului larg.
Pentru cei care se întreabă de ce am avea nevoie de un Emulator, mergeți mai jos pentru a înțelege câteva dintre motivele pentru care ar trebui să utilizați emulatoare Android pe PC.
- Dezvoltatorii de aplicații folosesc emulatorii pentru a testa aplicația înainte de a le face publice.
- Emulatoarele oferă o experiență de joc mai bună datorită disponibilității mouse-ului și a tastaturii.
- Puteți configura specificațiile hardware pe emulatori în funcție de cerințele dvs., cum ar fi: Aveți posibilitatea să configurați versiunea de sistem, nucleul procesorului, memoria RAM, existența cardului SD, dimensiunea cardului SD etc.
- Android simulator oferă o soluție pentru persoanele care nu au un telefon Android sau un dispozitiv Android de ultimă generație.
Rulați Android pe PC-ul cu cele mai bune emulatoare Android (2018)
Există câteva emulatoare pe piață; unele sunt gratuite, altele costă. Pentru a face lucrurile mai ușoare, menționez aici cele mai bune emulatoare pentru Android pe care le poți descărca și utiliza.
Android Studio Emulator – O propunere pentru dezvoltattori de aplicatii.
Android Studio este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) pe care Google îl aprobă și îi recomandă persoanelor care doresc să își dezvolte aplicațiile. Software-ul oferă o mulțime de caracteristici care ajută dezvoltatorii să facă aplicațiile și jocuri.
O astfel de caracteristică este abilitatea de a utiliza un sistem de operare Android cu drepturi depline prin emulare. Acest emulator este destinat dezvoltatorilor care vor să-și testeze aplicațiile din când în când.
Abilitatea de a alege din API-uri multiple.
Ușor de configurat și de învățat.
Emulatorul vine gratuit.
Google îl susține oficial.
Pentru mulți, emulatorul Android Studio ar putea fi emulatorul perfect. Cu toate acestea, este important să rețineți că Google nu a creat acest lucru pentru utilizarea la nivel de consum, el se adreseaza mai mult dezvoltatorilor. Îl puteti descărcați gratuit și să începeți să-l o utilizați imediat.[ads2]
[button color=”blue” size=”small” link=”https://developer.android.com/studio/index.html” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
Bluestacks 3 – Vă permite să executați Android pe PC
Bluestacks sau Bluestacks 3 este probabil unul dintre cele mai vechi simulatoare Android disponibile pe piață în acest moment. În afară de a fi mai vechi, este, de asemenea, este considerat unul dintre emulatorii cei mai utilizati , și pe buna dreptate.
Fiind recompensat cel mai bun emulator din când în când, Bluestacks castiga la ușurința de utilizare care este adusa la nivelul consumatorilor obisnuiti. Emulatorul este extrem de ușor de utilizat, vine cu o mulțime de caracteristici și dispune de versiuni gratuite dar și plătite.
Caracteristicile care îl recomanda sunt:
- Simplu, curat și ușor de utilizat.
- Bluestacks 3 acceptă aproape orice aplicație din Magazin Google Play sau din alta parte.
- Permite utilizatorului să lanseze mai multe instanțe de aplicații.
- Vă permite să ajustați tastele după preferințele dvs.
[button color=”orange” size=”small” link=”https://www.bluestacks.com” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
Andy- Cel mai bun emulator pentru jocuri si productivitate
[ads4]
Andy este un emulator mic pentru PC care a avut ceva problema la inceput. În timp ce versiunea timpurie a avut unele probleme, majoritatea bug-urilor nu mai există. De la lansare, au existat o serie de remedii.
În acest moment, Andy este alternativa perfectă pentru cei care nu vor să folosească Bluestacks sau un alt emulator Android disponibil. Andy este capabil să ruleze întregul catalog al aplicațiilor Andriod disponibile.
Puteți chiar să permiteți accesul root dacă doriți să testați aplicațiile care necesită acces la root pentru a funcționa. Andy poate rula, de asemenea, pe Mac, oferind cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor din ambele sisteme de operare.
Oferă acces la root aplicatiilor care o solicită.
Disponibil pentru utilizatori de Mac.
[button color=”green” size=”small” link=”https://www.andyroid.net” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
AMIDuOS
Următorul emulator la care m-am oprit se numește AMIDuOS. AMIDuOS este primul emulator Android de pe lista mea de până acum care are o versiune de încercare gratuită și două versiuni plătite. Una este pentru jellybean, iar cealaltă este pentru Lollipop; ambele au prețuri diferite.
AMIDuOS este foarte ușor de utilizat, odată ce l-ați pus, este ca o plimbare în parc. Cele mai multe dintre caracteristicile AMIDuOS se concentrează pe productivitate.
Va puteti testa rapid aplicațiile dezvoltate pentru erori.
Instalați o cantitate nelimitată de aplicații Android.
Blând cu resursele.
Spre deosebire de alți emulatori disponibili, AMIDuOS nu este ceva care se concentrează pe caracteristici de gaming sau pe caracteristici pentru dezvoltatori. Acesta este un emulator Android destul de simplu care vă poate testa toate aplicațiile fără o probleme.
[button color=”black” size=”small” link=”http://www.amiduos.com” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
Droid4X – Pentru Jocuri
Pentru mulți, Droid4X are unele suisuri și coborâșuri, și nu este emulatorul perfect. Cu toate acestea, simplitatea sa il face sa functioneze bine în toate situațiile. Emulatorul este creat pentru utilizatorii de jocuri Android. Prin urmare, accentul se pune în primul rând pe jocuri.
Deoarece Droid4X este în principal pentru jocuri Android, acesta poate rula cu ușurință întreaga bibliotecă de jocuri Android. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți să-l utilizați și în scopuri de productivitate. Sigur, experiența dvs. poate varia, dar in general ar trebui să funcționeze fără probleme.
Emulatorul este simplu de instalat și mai ușor de utilizat.
Emulatorul se concentrează mai mult pe jucătorii Android.
Droid4X vine gratuit.
Dispune și de o versiune Mac.
[button color=”gray” size=”small” link=”http://” icon=”https://droid4x.en.uptodown.com/windows” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button][ads5]
Genymotion – Cel mai bun emulator pentru a rula Android pe PC
Dacă sunteți un dezvoltator care are întotdeauna nevoie de un dispozitiv care rulează o versiune diferită de Android doar pentru a vă putea controla eficient aplicațiile, atunci Genymotion este excelent. Acest emulator este destinat dezvoltatorilor care trebuie să testeze aplicațiile și jocurile pe mai multe dispozitive fără a avea dispozitive.
Dezvoltatorii pot configura emulatorul pentru a emula diferite versiuni de Android ca 4.2 sau 6.0. Deși acest lucru poate să nu fie foarte important pentru consumatorul general, dar este fantastic pentru dezvoltatori. Ei se pot asigura că aplicația lor funcționează pe toate versiunile Android fără nici o problemă.
Genymotion permite comutarea eficientă între toate dispozitivele create.
Excelent pentru dezvoltatori.
Gratuit pentru uz personal.
Când vine vorba de emulatorii Android, cred că Genymotion este un pas în direcția cea bună. Faptul că serviciile sunt gratuite pentru uz personal este ceva cde admirat. Emulatorul poate fi utilizat și în alte scopuri decât dezvoltarea.
[button color=”white” size=”small” link=”https://www.genymotion.com/#!/” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
Nox Player (BigNox)
Dacă doriți un simulator Android strict pentru a juca jocuri, atunci Nox este opțiunea potrivită pentru dvs. Disponibil gratuit, acest emulator Android pentru Windows PC își propune să aducă o cantitate potrivită de control jucătorilor. Acesta oferă utilizatorilor o serie de funcții și controale avansate.
Caracteristicile se învârt în jurul faptului că jucătorii profită din plin de experiența lor. Nox este unul dintre puținele emulatoare care vă vor permite să utilizați un full-sized game controller pentru a vă juca jocurile preferate.
Nox oferă mai multe caracteristici orientate spre jucător.
Nox acceptă un full-sized controller pentru jocuri.
[button color=”pink” size=”small” link=”https://www.bignox.com” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
Remix OS Player
Remixul Player Player a fost o surpriză de îndată ce sa lansat, și asta din multe motive. Pentru început, a fost unul dintre primele simulatoare Android pentru Windows care rula Android 6.x Marshmallow. Alte emulatoare erau încă pe versiunile mai vechi ale sistemului de operare.
Asta nu este tot; Remix OS Player este, de asemenea, incredibil de simplu și simplu atunci când vine vorba de configurat. După ce ați terminat, puteți începe să-l utilizați așa cum ați dori. Există câteva caracteristici în acest emulator Android.
Ușor de instalat și de configurat.
Rulează Android 6.x Marshmallow.
Emulatorul se adresează atât jucătorilor, cât și dezvoltatorilor.
In teorie dar și în timpul utilizării practice, Remix OS Player este o opțiune fiabilă pentru oricine dorește să pună mâna pe un emulator Android. Este unul dintre cei mai buni emulatori Android disponibili pentru descărcare, și da, este gratuit.
[button color=”purple ” size=”small” link=”http://cn.jide.com/remixos-player” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
Virtual Box
Virtual Box este ceva diferit de restul celor mai bune emulatoare Android de pe listă. În afară de a fi diferit, este și cel mai dificil „emulator” disponibil. Virtual Box nu este un emulator in adevaratul sens al cuvantului. În schimb, este un instrument care vă va ajuta să vi-l creați.
Veți avea nevoie de câteva alte instrumente, cum ar fi câteva imagini de pe Android-x86.org.
Permite utilizatorului să-și creeze emulatorii.
Sute de ghiduri disponibile.
Complet gratuit.
Acest „emulator” este recomandat numai dacă sunteți o persoană care știe cum să codifice. Este aproape ca un examen, veți avea o mulțime de bug-uri la început, dar cu rabdare puteti crea versiunea perfecta.
[button color=”orange” size=”small” link=”https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads” icon=”” target=”true” nofollow=”true”]Download[/button]
Xamarin
Xamarin este mai mult un IDE decât un emulator; puteți spune că este ca Android Studio, dar există destul de multe diferențe. Pentru început, Xamarin are o listă de caracteristici diferite de cele ale Android Studio.
Pentru început, Xamarin se poate conecta la Microsoft Visual Studio, iar pentru cei care se întreabă, nu oferă emulație la fel ca Android Studio. Se ocupă atât de dezvoltatori, cât și de gameri.
Emulatorul se adresează dezvoltatorilor și jucătorilor.
Ușor de instalat în cea mai mare parte.
Gratuit pentru uz personal.
Acum trebuie să știți că Xamarin vă va oferi opțiuni excelente pentru dezvoltatori, dar pentru asta veți fi nevoiți să-l configurați în acest scop. Nu este dificil dacă sunteți dezvoltator, dar poate pune in dificultate incepatorii.