Call Recorder Pro – Gratis

Call Recorder Pro – Gratis

Call Recorder Pro este un recorderul automat de apeluri telefonice, cel mai bun recorder de apeluri telefonice pentru Android.

[ads4]
Descărcați acum acest recorder automat de apeluri si puteți înregistra orice apel indirefent daca ati sunat dvs. sau daca ati fost sunat, totul la o calitate înaltă. Înregistrarea apelurilor este automată și foarte fiabilă.
Call recorder este foarte ușor de utilizat, puteți stabili ce apeluri sunt înregistrate pe lista albă și care sunt ignorate.
Puteți să gestionați fișierele de înregistrare, să ascultați înregistrarea, să adăugați note și să le distribuiți. Sincronizat cu cloud.
Puteți seta o conversație importantă, salvați-o și va fi stocată în categoria importantă.
Există multe funcții pentru înregistrarea apelurilor, tot ce aveți nevoie este în această aplicație de înregistrare a apelurilor[ads2]

Aceasta aplicatie pentru Android este disponibila in magazinul Google la pretul de 25.99 lei, pentru o perioada limitata de timp puteti puteti descarca Call Recorder Pro gratis, Vizitati pagina promotionala sau faceti cautare in Magazin Play pentru termenii ”Call Recorder Pro.[ads3]

Call Recorder Pro – Gratis
Call Recorder Pro – Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0