Call Recorder Pro – Gratis

SaveSavedRemoved 0

Call Recorder Pro este un recorderul automat de apeluri telefonice, cel mai bun recorder de apeluri telefonice pentru Android.

[ads4]
Descărcați acum acest recorder automat de apeluri si puteți înregistra orice apel indirefent daca ati sunat dvs. sau daca ati fost sunat, totul la o calitate înaltă. Înregistrarea apelurilor este automată și foarte fiabilă.
Call recorder este foarte ușor de utilizat, puteți stabili ce apeluri sunt înregistrate pe lista albă și care sunt ignorate.
Puteți să gestionați fișierele de înregistrare, să ascultați înregistrarea, să adăugați note și să le distribuiți. Sincronizat cu cloud.
Puteți seta o conversație importantă, salvați-o și va fi stocată în categoria importantă.
Există multe funcții pentru înregistrarea apelurilor, tot ce aveți nevoie este în această aplicație de înregistrare a apelurilor[ads2]

Aceasta aplicatie pentru Android este disponibila in magazinul Google la pretul de 25.99 lei, pentru o perioada limitata de timp puteti puteti descarca Call Recorder Pro gratis, Vizitati pagina promotionala sau faceti cautare in Magazin Play pentru termenii ”Call Recorder Pro.[ads3]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0