BatchMarker Licenta Gratis@ Bitsdujour

Un număr foarte mare de imagini neprotejate sunt furate în fiecare minut, mai ales acum, când serviciile de căutare a pentru poze devin din ce în ce mai populare. Deci esti ingrijorat ca fotografiile tale vor fi folosite in mod neautorizat de catre ale persoane? Daca doritu ca atunci cand cineva se uita la fotografiile dvs. sa cunoasca si sursa acestora, Posibil să aveți nevoie să adăugați un text filigran / logo in fotografii, pentru protecția drepturilor de autor și pentru a preveni orice altă utilizare neautorizată a fotografiilor.

BatchMarker vă permite să adăugați text filigran / imagine, semn drepturi de autor, logo-urile și datele, sau orice alte imagini de identificare, protejându-le împotriva furtului și a utilizării neautorizate.

Pagina promotionala o gagim aici, apasam butonul “Get It Free” si urmam instructiunile.

Promotie limitata, mai sunt 18 ore in care puteti sa profitati de promotie.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licenta / Serial Gratis

Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licenta / Serial Gratis Ashampoo Home Designer Pro 3 …

2 comments

  1. Nu am primit serialul pe E-mail. Mai astept 2-3 zile si revin cu un comentariu. Sper sa nu fie teapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *