AWZ Screen Recorder cu Licență Gratuită

9.1/10 (Expert Score)
Product is rated as #3 in category Captură Ecran

AWZ Screen Recorder este o aplicație eficientă și ușor de utilizat, concepută pentru a captura și înregistra activitatea ecranului tău. Cu funcționalități versatile, acest program îți permite să creezi capturi video de înaltă calitate din diverse surse, precum jocuri, prezentări, tutoriale sau fluxuri online.

Interfața simplă și intuitivă face ca utilizarea să fie accesibilă chiar și pentru cei mai puțin experimentați în domeniul tehnologiei. Cu AWZ Screen Recorder, poți selecta cu ușurință zona ecranului pe care dorești să o înregistrezi, să ajustezi setările pentru calitatea video și să adaugi comentarii audio sau să înregistrezi sunetul sistemului, oferind flexibilitate totală în procesul de captură.

De la capturi de înaltă definiție până la opțiuni avansate de editare și partajare, AWZ Screen Recorder îți pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a crea conținut captivant și profesionist, fără a fi necesară o experiență extinsă în editare video. Cu acest program, poți surprinde momentele importante de pe ecranul tău și să le împărtășești cu ușurință cu ceilalți.

1

AWZ Screen Recorder Licență Gratuită

Detalii promoție
Condițiile promoției:
 • Aceasta este o licență de 6 luni pentru utilizare comercială sau necomercială
 • Primești un upgrade gratuit timp de 1 lună fără asistență
 • Data de expirare a activării: 30 iunie 2024
2

Cum obținem AWZ Screen Recorder cu licență gratuită

Instrucțiuni
 • Descărcați programul de instalare de la https://dl.awzware.com/download/
 • Instalați software-ul pe computer.
 • Conectați-vă cu contul AWZ existent sau creați unul nou pentru a înregistra software-ul.
 • După ce v-ați înscris pentru un cont nou, conectați-vă folosind acreditările.
 • Faceți clic pe simbolul persoană din colțul din dreapta sus al software-ului. Apoi selectați “Am o cheie de activare”.
 • În fereastra pop-up, tastați cheia de activare de mai jos.
3

Caracteristici cheie ale AWZ Screen Recorder

Caracteristici cheie.
 1. Înregistrare de înaltă calitate: AWZ Screen Recorder permite înregistrarea ecranului în rezoluție înaltă, asigurând astfel o calitate superioară a înregistrării.
 2. Captură de ecran flexibilă: Utilizatorii pot selecta zona exactă a ecranului pe care doresc să o înregistreze, inclusiv ecranul complet, o fereastră specifică sau o regiune personalizată.
 3. Înregistrare audio sincronizată: Software-ul permite înregistrarea simultană a audio-ului din diferite surse, precum microfonul și sistemul de sunet al calculatorului, asigurând astfel o captură completă a experienței.
 4. Programare a înregistrării: Utilizatorii pot programa înregistrările pentru a începe și a se opri automat la anumite ore sau în anumite momente.
 5. Suport pentru formate multiple de înregistrare: AWZ Screen Recorder oferă suport pentru diferite formate de înregistrare video, precum MP4, AVI, sau alte formate populare.
 6. Instrumente de editare simplificate: După înregistrare, utilizatorii pot folosi instrumentele de editare incluse pentru a tăia, lipi sau adăuga efecte la înregistrări.
 7. Interfață intuitivă: Software-ul vine cu o interfață prietenoasă, ușor de navigat, astfel încât chiar și utilizatorii începători să poată înregistra și edita ecranele fără dificultăți.
 8. Compatibilitate cu multiple monitoare: AWZ Screen Recorder este capabil să înregistreze simultan ecranele mai multor monitoare, oferind flexibilitate utilizatorilor care lucrează cu configurații complexe.
 9. Funcționalitate de partajare directă: Utilizatorii pot partaja înregistrările lor direct de pe platforma software-ului către diverse platforme de social media sau alte canale de distribuție.
 10. Actualizări și suport constant: Dezvoltatorii AWZ Screen Recorder oferă actualizări regulate și suport tehnic pentru a asigura o experiență stabilă și satisfăcătoare utilizatorilor.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
9.1Expert Score
9.1 / 10

AWZ Screen Recorder este un software versatil pentru înregistrarea ecranului pe dispozitivele Windows, oferind înregistrare de înaltă calitate, captură flexibilă a ecranului, înregistrare audio sincronizată, programare a înregistrării, suport pentru multiple formate de înregistrare, instrumente de editare simplificate, interfață intuitivă, compatibilitate cu multiple monitoare, funcționalitate de partajare directă și actualizări și suport constant.

Interfață
9.6
Funcționalitate
9
Utilizabilitate
8.8
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0