Avira Antivirus Pro – Licenta Gratis pentru 3 luni

Deal Score0
RON 00.00 RON 137,67
Deal Score0
RON 00.00 RON 137,67

De la malware și troieni la spioni și furt de identitate, Avira Antivirus Pro vă oferă protecția de care aveți nevoie pentru a trăi viața sigura in mediul online. Modul rapid și ușor de a vă proteja de amenințările online – fără nici o problemă. Combinarea euristicilor avansate cu puterea cloud computing vă este asigurata cea mai puternică protecție posibilă. Dar nu trebuie să credeti pe cuvant, tehnologia antivirus Avira a castigat increderea a milioane de utilizatori și câștigă în mod constant laudele platformelor independente de evaluari.

1

Avira Antivirus Pro cu licenmta gratuita

Detalii promotie
 • Nume produs: Avira Antivirus Pro
 • Pagina oficiala: https://www.avira.com/en/antivirus-pro
 • Pagina promotionala: Avira Antivirus Pro Giveaway
 • Valabilitate licenta: 3 luni
 • Sistem de operare: Windows
Conditiile promotiei
 • Utilizați Avira Antivirus Pro pentru a vă proteja computerul Windows sau Mac, precum și dispozitivele mobile Android, iPhone sau iPad.
 • Avira Antivirus Pro se va termina automat după 3 luni. Nu este necesară anularea.
 • Actualizările gratuite sunt disponibile pe durata licenței.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

.Pentru a obtine licenta gratuita Avira Antivirus Pro nu trebuie decat sa vizitam pagina promotionala, sa completam cu adresa de email si sa apasam butonul verde ”Get free license”.

Avira Antivirus Pro - Licenta Gratis
Avira Antivirus Pro – Licenta Gratis

În e-mailul pe care l-ați primit, urmați linkul ”Accept and install ” și creati un nou cont Avira.

După înregistrare, schimbați limba interfeței în engleza. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma din colțul dreapta sus și selectați limba dorita în fereastra pop-up.

Avira Antivirus Pro Giveaway
Avira Antivirus Pro Giveaway
3

Componente de protecție Avira Antivirus Pro

Componente de protecție

Anti-ransomware
Împiedică ransomware-ul să vă cripteze datele pentru rascumparare. Avira blochează 1 milion de încercări de ransomware în fiecare lună, evitând daune de peste 600 € per atac. Realizăm acest lucru printr-o tehnologie euristică unică, care oprește ransomware-ul înainte de a vă putea face rău.

Controlul dispozitivului
Vă oferă controlul asupra dispozitivelor amovibile care se pot conecta la computer. Dispozitivele USB necunoscute sunt riscante: pot răspândi programe malware imediat ce sunt conectate. Împiedicăm acest lucru, permițându-vă să scanați dispozitivele amovibile imediat ce sunt conectate și înainte ca acestea să vă poată face rău.

Protecția identității
Infractorii cibernetici vizează datele de conectare, datele cardului de credit și alte informații private pentru a obține ceea ce doresc. Blocați instrumentele neplăcute pe care le folosesc pentru a fura, cum ar fi keyloggers, rootkit-uri

Finanțe sigure
Indiferent dacă comandați un yoyo sau un iaht, evitați surprizele rele de pe următorul extras bancar asigurându-vă plățile. Protecția premium face asta pentru dvs. prin blocarea troienilor bancari, hijack-urilor DNS și a botnetelor.

Confidențialitatea datelor
Cele mai private fotografii, videoclipuri și note se află pe computer. Așadar, îi menține în siguranță, împiedicând răscumpărarea pentru returnare.

Navigați, redați fluxuri video și descărcați în siguranță
Răsfoiți cu încredere completă: blochează site-urile web rău intenționate, descărcările drive-by și încercările de deturnare a browserului dvs. web – fără a menționa atacurile de phishing prin intermediul rețelelor sociale și al e-mailului.

Păstrați ferm controlul asupra propriilor lucruri
Acesta scanează porturile rețelei dvs. pentru activități neobișnuite și oferă controale de gestionare intuitive pentru firewall-ul dvs., astfel încât orice încercare de a utiliza computerul pentru a trimite spam, pentru a efectua atacuri denial-of-service sau pentru a transfera fonduri ilicite va fi blocată.

Inteligența artificială la dispoziția dumneavoastră
Dacă există un focar, ai vrea să fii primul care știe – nu? Acum poti. Integrat în scanerul antivirus este tehnologia cloud de ultimă generație, care vă protejează de amenințările de 0 zi pe măsură ce apar în timp real.

4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8Expert Score

Functionalitare
8.5
Interfată
8.5
Utilizabilitate
7
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Logo
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart