Video & Fotografii

Aurora HDR-Gratis

Aurora HDR este un software fotografic dezvoltat de Macphun Software pentru Mac OS X și Windows. MacPhun și-a schimbat numele in Skylum la începutul anului 2018.

Aurora HDR este un instrument de editare și prelucrare a gamei High Dynamic Range (HDR) lansat în noiembrie 2015. Acesta a fost realizat printr-o colaborare între dezvoltatorul de software Macphun și fotograful HDR Trey Ratcliff. Tehnicile de editare a imaginilor HDR sunt concepute astfel încât să depășească situațiile dificile de iluminare, în care sunt dominate culorile și umbrele în aceeași imagine, dar au fost, de asemenea, folosite pentru a crea imagini prelucrate, fanteziste.

Prin alinierea automată și combinarea mai multor expuneri de fotografii, Aurora HDR poate crea o singură imagine cartografiere tonală. O colecție de instrumente puternice de editare și prelucrare permite, de asemenea, compoziții stratificate și zone vizate de procesare foto și grafică.

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completam cu numele si adresa de email si apasam butonul ”Get my copy”. Veti primi un email cu serialul pentru inregistrarea Aurora HDR plus link-ul de download.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close