Audio4Fun AV Voice Changer Gratis

SaveSavedRemoved 0

AV Voice Changer Software Diamond este un software excelnt pentru manipulare a vocii, care funcționează atât în timp real, cât și din înregistrări, permițându-vă să faceți aproape orice cu vocea. Este cea mai recentă ediție din seria AV Voice Changer, oferind un set complet de funcții avansate care vă vor ajuta să vă editați vocea.

[ads4]

Software-ul AV Voice Changer Diamond deblochează mai multe funcții avansate de transformare a vocii, inclusiv controlul tonului, înfrumusețarea vocii, intensificatorul vocal și calitatea sunetului îmbunătățită. Vă permite, de asemenea, să vă schimbați vocea în timp real, cu compatibilitate pentru Skype, Twitch, Discord și multe altele.

Puteți schimba vocea de la bărbat la femeie si invers sau practic orice voce într-un singur clic cu presetări vocale gata de utilizare sau presetări proprii salvate.

Pentru a obtine licenta gratis trebuie sa vizitam pagina promotionala si sa completam micul formular, ca in poza de mai jos:

[ads3]

Audio4Fun AV Voice Changer Gratis

Audio4Fun AV Voice Changer Gratis

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0