ASSASSIN’S CREED UNITY – Gratis

ASSASSIN’S CREED UNITY – Gratis

(UPLAY) Assassin’s Creed Unity PC. [promotie valabila 7 zile]

[ads4]

Incendiului tragic din Franța, a distrus faimoasa catedrala de la Notre Dame. Ubisoft nu oferă doar 500 de milioane de euro fondului de restaurare, ci doar pentru o săptămână dau copii gratuite pentru platforma Uplay. Aceste copii au fost confirmate să rămână în bibliotecă după eveniment.

Pe măsură ce fumul se dispeseaza in urma evenimentelor care s-au despetrecut luni la Notre-Dame de Paris, suntem în solidaritate cu colegii noștri pariziani și cu toții din întreaga lume care au fost miscati de devastarea cauzată de incendiu a Catedrala Notre-Dame din Pari. Notre-Dame este o parte integrantă a Parisului, un oraș cu care suntem profund conectați. Văzând monumentul în pericol, acesta ne-a afectat pe toți.

În lumina evenimentelor de luni, vom face o donatie in valoare de 500.000 de euro pentru a ajuta la restaurarea și reconstrucția Catedralei. Vă încurajăm pe toți cei care sunteți interesați și să faceți donații. În plus, dorim să oferim tuturor șansa de a experimenta maiestatea și frumusețea orașului Notre-Dame, in modul cel mai bun pe care il stim. Timp de o săptămână, vom oferi ASSASSIN’S CREED UNITY gratuit pentru PC, pentru oricine dorește să se bucure de ea. Puteți să o descărcați acum pentru Uplay PC aici: http://assassinscreed.com/unity-notredame/ sau direct pe Ubisoft Store aici: https://store.ubi.com/

Când am creat unitatea ASSASSIN’S CREED UNITY, am dezvoltat o conexiune și mai strânsă cu acest oraș incredibil și cu reperele acestuia – unul dintre cele mai notabile elemente ale jocului a fost recrearea extraordinară a lui Notre-Dame.


ASSASSIN’S CREED UNITY – Gratis
ASSASSIN’S CREED UNITY – Gratis

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0