InterNet

Ashampoo Internet Accelerator 3 – Licență Gratuită

In zilele noaste noi toti avem nevoie de internet, dar ceea ce computerul trebuie să facă pentru a vă permite a naviga este de fapt uimitor de complicat. Windows are o lungă listă de setări pentru reglarea performanței conexiunii la Internet.

Asta e bine, dacă ești un expert în calculator, restul dintre noi va face, în general, lucrurile sa functioneze mai rău, mai degrabă decât mai bine – in primul rand setarile sunt bine ascunse iar pentru un incepator, un utilizator casnic de internet este dificil pentru a le localiza.

Ashampoo Internet Accelerator analizează calculatorul și optimizează toate setările relevante cu un singur clic. Nu aveți nevoie să știți nimic, trebuie doar să selectați Instrumentul automat de optimizare și ați terminat. Noua versiune include, de asemenea, un instrument de testare viteza de conectare la Internet, astfel încât să puteți testa în mod direct performanța.

În plus față de optimizarea automată utilizatorii avansați pot accesa în continuare toate setările individuale și să le ajustați manual.

Pagina promotionla o gasim accesand acesti link, completati cu adresa de email si apasati butonul ”Request full version key”. Daca nu detineti un cont Ashampoo vi se va solicita unul.

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close