ArtScope Licenta Gratis pe viață

Tu ești creatorul de imagini magice. Bucurați-vă de procesul de creare și spectator. Relaxați-vă de agitația vieții de zi cu zi și bucurați-vă de încântătoare, în continuă schimbare caleidoscop. Uimeste-ti ochii cu culori luminoase și saturate, în timp ce de relaxare și se bucură de modele si combinatii de culori, se rotește încet în dans fascinant de lumină. Adăugați muzică de fundal și efectul va fi chiar mai puternic

ArtScope cu licenta gratis pe viata, il puteti descarca accesand acest link, promotia se desfasoare in perioada  23 Dec 2016 si 3 Ianuarie 2017.

Arhiva contine kitul de instalare plus seralul / licenta pentru inregistrarea programului, licenta este valabila pe viata!

ArtScope funcționalitate:
– Șase straturi pentru a crea o imagine frumoasă. Patru straturi pentru a crea animație.
– Animație în straturile 2 și 3: scalarea imaginii gresie, opacitate gresie, rotația strat și dale de imagine. Opțiunea de a crea un simetrice/non-simetric. Opțiunea de a activa/dezactiva ciudat sector. Schimbarea lină a imaginilor, adică tranziție lină de la o imagine la alta.
– Crearea video.
– Opțiunea de a modifica numărul de sectoare în straturile 2 și 3.
– Opțiunea de a crea model simetric.
– Opțiunea de a crea un model cu opacitate.
– Opțiunea de a schimba sectorului înălțime în straturile 2 și 3.
– Opțiunea de a schimba sectorului geometrie în straturile 2 și 3.
– Opțiune pentru a vizualiza lista de imagini în toate straturile.
– Funcția de Auto-actualizare.
– Elegant și ușor de interfață.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Ashampoo Snap 8 Licenta gratis

Ashampoo Snap 8 este un software pentru captura ecran compatibil cu sistemul de operare Windows. Aplicația vă permite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *