Apowersoft Screen Recorder Pro Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 0

Apowersoft Screen Recorder Pro Licenta Gratis

Apowersoft Screen Recorder este un program excelent pentru inregistrarea activitatii pe desktop, poate inregistra atat imaginea cat si sunetul in acelasi timp. De asemenea, vă permite să salvați videoclipurile ca fișiere standard de WMV. Prin utilizarea convertor de built-in, puteți converti aceste WMV-uri în AVI, MP4, FLV, SWF, precum și multe alte formate fara nici o pierdere de calitate.[ads2]

 • Inregistreaza activitatea pe desktop video si audio in aceasi timp
 • Faceti Captura video de înaltă calitate camerelor web
 • Înregistrare video de la dispozitive externe
 • Captura jocuri video
 • Înregistrare live streaming de pe orice browser web[ads1]

Pretul normal al acestui program este de $39.95 pentru o singura licenta, dar acum il putem avea gratis vizitand pagina promotionala , distribuiti promotia, sau doar apasati butonul de facebook (nu e nevoie chiar sa distribuiti), si va aparea un mic formular in care trebuie sa completati cu numele si adresa de email.

 

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Nu e prima oara cand ne induceti in eroare. Nu se descarca nici un program gratis de nicaieri. Cred ca ar trebui sa va documentati si sa verificati veridicitatea acestor informatii, care de multe ori ne induc in eroare, creandu-ne un discomfort remarcabil prin frustrarea la care ne supuneti.Eu il promovez pe facebook si cand sa-l instalez el imi da m..e. Am scris bine,nu? Se scrie cu” ie ”la sfarsit.

  • RTINE!
   Problema este a celor de la Apowersoft, nu a acestui site!!

  • :)) da, in email-ul care l-am primit imi zice sa sa inoit abonamentul pana in 2018/09/12
   Dear ***,

   You have renewed VIP account ******@ymail.com for Apowersoft Streaming Audio Recorder(Yearly Subscription) to 2018/09/12, please restart the program to update your account info.

 2. un program interesant si foarte util cu multe optiuni bune

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0