AnyMP4 DVD Ripper cu Licență Gratuită

8.8/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Blu-ray/ DVD Ripper

AnyMP4 DVD Ripper este un software puternic și versatil specializat în conversia de discuri DVD într-o varietate de formate video și audio. Acest program oferă utilizatorilor posibilitatea de a extrage conținutul DVD-urilor și de a-l transforma în formate digitale, ușor de redat pe diverse dispozitive sau de a fi editate în programe de editare video.

1

AnyMP4 DVD Ripper Giveaway

Detalii promoție
Termeni:
  • Aceasta este o licență gratuită pentru 1 an, doar utilizare necomercială
  • Fără actualizări gratuite
  • Fără suport tehnic gratuit
2

Cum obținem AnyMP4 DVD Ripper Gratuit?

Instrucțiuni

Vizitați pagina promoțională AnyMP4 DVD Ripper și completați formularul pentru a obține codul de înregistrare gratuit prin e-mail:

AnyMP4 DVD Ripper cu Licență Gratuită

Serialul pentru întrgistrarea programului va fi trimis in casuta de email.

Instalați software-ul pe computer, deschideți-l, apoi înregistrați-vă pentru versiunea completă prin e-mail și codul de licență primit:

AnyMP4 DVD Ripper Giveaway
3

Principalele caracteristici ale AnyMP4 DVD Ripper includ:

Caracteristici cheie
  • Conversie în multiple formate: Suportă o gamă largă de formate video și audio, precum MP4, AVI, WMV, MKV, FLV, MP3, WAV și multe altele. Acest lucru oferă utilizatorilor flexibilitate în alege formatul potrivit pentru dispozitivele lor sau pentru scopurile dorite.

  • Optimizare pentru dispozitive mobile: Furnizează presetări preconfigurate pentru o gamă variată de dispozitive mobile, precum iPhone, iPad, Android, tablete și altele. Aceasta facilitează procesul de conversie pentru utilizatorii care doresc să își adapteze conținutul DVD pentru vizionare pe dispozitivele lor preferate.

  • Editare video simplificată: Include funcții de editare ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să taie segmente nedorite, să adauge efecte, să regleze luminozitatea și contrastul, și să aplică filtre pentru a îmbunătăți calitatea conținutului video.

  • Suport pentru DVD-uri protejate: Este capabil să gestioneze și să convertească DVD-uri protejate împotriva copierii, oferind astfel posibilitatea utilizatorilor de a extrage conținutul și de a-l salva într-un format digital utilizabil.

  • Viteză de conversie rapidă: Beneficiază de tehnologii avansate de accelerare hardware, care permit conversii rapide și eficiente, reducând timpul necesar procesului de ripare.

AnyMP4 DVD Ripper este astfel o soluție cuprinzătoare pentru utilizatorii care doresc să transforme conținutul DVD în formate digitale, adaptate nevoilor lor specifice, asigurând în același timp o experiență de utilizare accesibilă și intuitivă.

4

Evăluarile editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.8Expert Score
8.8 / 10

AnyMP4 DVD Ripper este un software versatil și puternic, specializat în conversia eficientă a discurilor DVD într-o varietate de formate video și audio, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adapta conținutul DVD pentru dispozitive diverse, beneficiind de funcții de editare și suport pentru DVD-uri protejate.

Funcționalitate
8.4
Interfață
9.2
Utilizabilitate
8.7
AnyMP4 DVD Ripper cu Licență Gratuită
AnyMP4 DVD Ripper cu Licență Gratuită
LEI: 00.00 LEI: 313.96
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0