AmoyShare AnyMusic

SaveSavedRemoved 2
RON 00.00 RON 202,75
RON 00.00 RON 202,75

AmoyShare AnyMusic – Program pentru Descarcat Muzica / Licenta Gratis

AmoyShare AnyMusic este un serviciu de muzică –  care va permite să descoperiți, sa descărcați, să transferați, și sa ascultați gratuit muzică – mp3 oriunde și oricând. Indiferent ca ai  nevoie de streaming on-line, să descarci MP3 sau alte formate diferite, conversie din video in MP3 sau transfer de muzică de la PC la iPhone, AmoyShare le acopera pe toate.

1

AmoyShare AnyMusic Gratuit

Detalii promoție
Condițiiile promoției:
 • Aceasta este o licență de 1 an pentru 1PC
 • Utilizare necomercială
 • Actualizări gratuite pentru 1 an
 • Suport tehnic gratuit
 • Înregistrați-vă înainte ca această ofertă să se încheie
2

Instrucțiuni pentru obținerea și activarea licenței gratuite

Instrucțiuni

Deschideți pagina AmoyShare AnyMusic giveaway și completați formularul pentru a obține licența de 1 an gratuit

AmoyShare AnyMusic - Program pentru Descarcat Muzica Licenta Gratis
AmoyShare AnyMusic – Program pentru Descarcat Muzica Licenta Gratis

Porniți software-ul, conectați-vă la contul AnyMusic (pe care tocmai l-ați creat) și licența este înregistrată.

AmoyShare AnyMusic Giveaway
3

Caracteristici cheie

Caracteristici
 • Descărcați din mai multe surse: AnyMusic vă permite să descărcați muzică din diverse surse, inclusiv YouTube, SoundCloud, Vimeo și multe altele. Acest lucru înseamnă că aveți acces la o selecție mai largă de muzică și puteți alege sursa care funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Conversie video YouTube în MP3: AnyMusic vă permite să extrageți sunetul din videoclipurile YouTube și să îl salvați ca fișier MP3. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru persoanele cărora le place să asculte muzică din mers, deoarece vă permite să creați o listă de redare personală cu melodiile preferate fără a fi nevoie să vizionați videoclipul.
 • Descărcare în lot: AnyMusic acceptă descărcări în lot, ceea ce înseamnă că puteți descărca mai multe melodii sau chiar liste de redare întregi simultan. Acest lucru economisește timp și efort, deoarece nu trebuie să descărcați manual fiecare melodie individuală.
 • Descărcări de înaltă calitate: AnyMusic vă permite să descărcați muzică în format MP3 de înaltă calitate, cu rate de biți variind de la 128 kbps la 320 kbps. Acest lucru vă asigură că muzica dvs. sună grozav, indiferent de dispozitivul pe care îl ascultați.
 • Player muzical încorporat: AnyMusic vine cu un player muzical încorporat care vă permite să ascultați muzica descărcată fără a părăsi aplicația. Playerul are o interfață elegantă și intuitivă și acceptă diverse opțiuni de redare, inclusiv controlul repetat, aleatoriu și al volumului.
 • Format de ieșire personalizabil: AnyMusic vă permite să personalizați formatul de ieșire al descărcărilor dvs. Pe lângă MP3, puteți alege și să descărcați muzică în M4A, WebM sau în alte formate.
 • Viteză de descărcare rapidă: AnyMusic este conceput pentru a descărca muzică la viteză mare, ceea ce înseamnă că puteți obține melodiile preferate în câteva secunde. Software-ul folosește tehnologie avansată pentru a optimiza procesul de descărcare, asigurându-vă că obțineți cea mai bună performanță posibilă.

4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.8Expert Score
8.8 / 10

AmoyShare AnyMusic – vă permite să descoperiți, sa descărcați, să transferați, și sa ascultați gratuit muzică – mp3 oriunde și oricând.

Funcționalitate
9.1
Interfață
8.9
Utilizabilitate
8.4
2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. unde e link-ul paginii promo ?

 2. Excelent!!!

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0