Alcohol 120% – Licență Gratis 1 An

Alcohol 120% – Licență Gratis 1 An

Alcool 120% v10, este un software puternic pentru Windows cu ajutorul caruia puteti inscriptiona CD-uri și DVD-uri. In plus, programul vă permite să stocați CD-urile preferate ca imagini de pe computer, și le puteți monta pe 1 din cele 31 de unități virtuale cu doar o apasare a unui buton.

Modulul de inscriptionare include o funcție de Pre-Mastering care vă permite să inscripționați fișiere direct de pe hard disk, suportă formatul Blu-ray și HD DVD. Este compatibil cu toate versiunile de windows pana la windows 10, pe 32 sau 64bit.

Alcohol 120% suportă o gamă largă de imagini, inclusiv formatele: .mds,.iso, .bwt, .b5t, .b6t, .ccd, .isz, .cue, .cdi, .pdi and .nrg.[ads2]

Caracteristici de bază:

  • Suportă formatele Blu-ray și HD DVD.
  • Montează practic orice fișiere de imagine create, chiar și de la alte programe software.
  • Oferă până la 31 de unități virtuale
  • Compatibil cu Windows 10, Windows 8, Windows 7 și Windows XP.

Pentru a descarca acest program gratuit trebuie sa vizitam pagina promotionala si să descarcăm installer-ul chip.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=””]Atentie! in timpul instalării, installer ul de la chip încearcă sa ne bage pe gât câteva programe, selectati ca in poza de mai jos dupa preferință:[/box]

[ads1]

După ce ați refuzat, sau nu, cateva ”oferte” va apărea această fereastră galbenă cu USER – ID și Code necompletat, faceți click pe butonul ”internet”.

Veți fi directionat catre aceasta pagina, introduceti adresa de email, acceptati termeni si conditii apoi faceti click pe butonul ”Gratis Freischaltcode anfordern”[ads2]

După ce ați făcut și asta, se deschide un alt formular in care trebuie sa completati dupa cum urmeaza: Nume, Prenume, Cod Postal si Țara, apoi click pe butonul “Speichern”.

Urmatoarea mișcare este sa verificați casuța de email, acolo veți gasi un email de la ‘MediamTeam66’ cu un link de confirmare, faceti click pe el si abia acum va sosi ul al doilea email cu user id si codul de inregistrare, pe care il veti introduce in fereastra galbena care a ramas deschisa pe desktop.[ads1]

În sfârșit, restartați PC-ul, introduceti din nou datele primite prin email, la User Name introduceți (user id) &  Serial Number (registration code)

Alcohol 120% – Licență Gratis 1 An
Alcohol 120% – Licență Gratis 1 An
5 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Pe “vremuri” era foarte folositoare functia de emulator ,iar cea inclusa in alcohol era foarte buna.

  2. Eu zic ca este superior si acum fata de Daemon tools. La fix a picat deoarece Alcohol 52% free nu este compatibil cu windows 10 ,multumesc.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0