Adoreshare Video Joiner – Licenta Gratis

Adoreshare Video Joiner – Licenta Gratis

Doriți să vă îmbinați clipuri cu evenimentele preferate, nunta, vacanța sau videoclipuri de familie pentru a le împărtăși prietenilor sau a le încărca pe Youtube? Nimic mai simplu folosind Adoreshare Video Joiner, face asta doar cu un singur clic si cu o calitate excelentă a ieșirii!

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, doar completati cu Numele, prenumele, adresa de email si codul de verificare.

Un email va fi trimis pe adresa de email mentionata in formular si va contine link-ul pentru descarcarea programului, plus datele de inregistrare.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

DVDFab Video Converter – Licenta Gratis

DVDFab Video Converter este un program conceput pentru a vă ajuta să transformați fișierele video …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *