Adoreshare Video Converter Genius Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 0

Adoreshare Video Converter Genius 1.4.0.0 pentru Windows – Licenta gratis

[ads2]

Când convertiți videoclipuri, în special videoclipuri de dimensiuni mari HD, vă pasă foarte mult de viteza de conversie. Adoreshare Video Converter Genius profită de accelerarea GPU și de conversia în serie pentru a scurta cu mult timpul de conversie.

Vă asigură o viteză de conversie extraordinară de 30 de ori mai rapidă, economisind timp. Ați putea utiliza conversia în lot pentru a converti multe videoclipuri în același timp.

Conversia instantanee a videoclipurilor pentru 100 de formate

[ads1]

Adoreshare Video Converter Genius suportă conversia între mai mult de 100 de formate video și audio.

Conversia videoclipurilor către și de la formate video SD precum MP4, AVI, FLV, MOV, AVCHD, M2TS, MTS și HD MOV.
Extrageți audio din fișiere video. Formatele audio acceptate includ MP3, MP2, AAC, AC3, WAV, WMA, M4A, RM, RAM, OGG și FLAC.

Rezolvați complet toate problemele de compatibilitate

Asigurați-vă că videoclipurile dvs. pot fi redate pe playere media portabile precum iPhone, iPad, iPod, Apple TV, HTC, Motorola, Nokia, BlackBerry, Sony Ericssion, Samsung, LG, PSP, PS3, Xbox 360, Microsoft Zune, Smartphone-uri și tablete.
Conversați videoclipuri pentru a le edita mai apoi cu software populare de editare video cum ar fi iMovie, iDVD și Final Cut Pro.
Convertiți-vă videoclipurile pentru a le încărca, pentru a le partaja pe site-uri precum YouTube, Vimeo, Facebook, Twitter.
Dacă nu aveți nicio idee în ce format este compatibil dispozitivul dvs., pur și simplu răsfoiți pentru a găsi pictograma dispozitivului dvs. și setați-l ca format de ieșire pentru a converti fișiere media care se potriveste dispozitivului dvs.

Adoreshare Video Converter Genius 1.4.0.0 pentru Windows – Licenta gratis:

Licenta pentru acest program costa in mod normal $29.95, pentru o perioada limitata de timp i-l putem avea gratuit.[ads1]

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati micul formular cu datele cerute si apasati butonul ”Submit”. Instantaneu veti primi in casuta de email licenta pentru inregistrarea programului, plus link-ul de download.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0