ActivePresenter Professional Edition – Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 0

ActivePresenter este un program pentru captura de ecran care va ajuta sa creati simplu si rapid lectii sau prezentari personale. Cu o tehnologia rapida, inteligenta si un mediu de creare puternic, ActivePresenter include toate instrumentele necesare pentru a înregistra o prezentare, adnota si converti cu usurinta fisierul de iesire pentru video (AVI, WMV, MP4) sau alte formate de IMAGINE (JPG,PNG).

Iesirea poate fi, de asemenea, ambalata într-un pachet conform SCORM si importat si utilizat în majoritatea sistemelor de învatare de management al continutului (LCMS). ActivePresenter reproduce de pe ecran si activitatea de înregistrari în format video sau imagine în câteva minute. Cuplat cu un mediu de creatie puternic, dar usor de utilizat, puteti realiza cu usurinta simulari avansate, sau scenarii de documentare on-line necesare pentru cererile tinta si sa faceti din ActivePresenter un loc de munca pentru tine. Nu se cer cunostinte de programare sau multimedia deosebite.

Atomi Systems în asociere cu site-ul SOS ofera ActivePresenter Pro gratuit, pentru a obtine aceasta licenta trebuie sa vizitam pagina promotionala , apasam butonul albastru „Download it Now” si urmam instructiunile.

Descarca: ActivePresenter_v5.5.3_setup.exe dupa instalare navigati la tabul ‘Help’ apoi alegeti ‘Activate Product’ apoi introduceti codul de activare.

ActivePresenter-Professional-Edition-license

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0