Wise Hotkey Pro Gratuit

Obțineți o licență gratuită pentru Wise Hotkey Pro. Programul vă permite să personalizați comenzile rapide de la tastatură pentru a lansa programe și a deschide foldere sau pagini de internet.

Wise Hotkey Pro este un program simplu și ușor de utilizat care vă poate ajuta să îmbunătățiți eficiența utilizării calculatorului. Poate implementa pornirea rapidă sau comutarea rapidă a oricărei aplicații, a unui dosar sau a unui site utilizând comenzi rapide de tastatură. Când folosim computerul în viața de zi cu zi, executăm de fiecare dată anumite programe. Cu Wise Hotkey, puteți lansa aceste aplicații prin comenzi rapide de la tastatură. Utilizatorii nu numai ca pot adăuga aplicații frecvent utilizate, dar pot adăuga și foldere sau adrese URL.

Ați folosit vreodată “Win / Alt + Tab” pentru a comuta? Simți că funcționează foarte lent? Cu Wise Hotkey, puteți trece la o anumită aplicație printr-o singură comandă rapidă de la tastatură. Wise Hotkey permite utilizatorilor să personalizeze propria cheie de comenzi rapide. Utilizatorii pot crea chei de comenzi rapide pentru aplicații în funcție de propriile obiceiuri de operare ale tastaturii.

1

Wise Hotkey Pro cu Licenta Gratuită

Detalii promotie
 • Nume produs: Wise Hotkey Pro
 • Pagina oficiala: https://www.wisecleaner.com/
 • Pagina promotionala: N / A
 • Valabilitate licenta: permanenta
 • Sistem de operare: Windows

Apasa aici

Descarca Wise Hotkey Pro v1.2.8: Wise Hotkey Pro
Conditiile promotiei
 • Obțineți o licență pe viață pentru versiunea 1.2.8
 • Actualizările versiunilor viitoare nu sunt disponibile
 • Fara asistenta tehnica
 • Programul este destinat numai pentru uz personal.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Pentru a obtine licenta gratuita pe viata pentru Wise Hotkey Pro nu trebuie decat sa descarcati si sa instalati programul din link-ul de mai sus.

Wise Hotkey Pro cu Licenta Gratuită
3

Caracteristici cheie

Caracteristici
 • Crearea de hotkeys personalizate: Wise Hotkey Pro vă permite să creați hotkeys personalizate pentru a accesa rapid aplicații, fișiere sau foldere. Puteți configura hotkeys pentru a rula o anumită aplicație, a deschide un anumit fișier sau folder, a afișa o anumită pagină web sau a efectua alte acțiuni personalizate.
 • Acces rapid la funcțiile sistemului: Wise Hotkey Pro vă permite să accesați rapid funcțiile sistemului, cum ar fi oprirea sau repornirea calculatorului, întreruperea sau reluarea proceselor, modificarea volumului sau a luminii și multe altele.
 • Suport pentru mai multe acțiuni: Programul permite asocierea unei acțiuni multiple la o singură tastă de acces rapid. De exemplu, puteți configura o tastă de acces rapid pentru a deschide o anumită aplicație și a muta fereastra acesteia în colțul din dreapta al ecranului.
 • Interfață intuitivă: Interfața utilizatorului este simplă și intuitivă, facilitând astfel configurarea rapidă a hotkeys-urilor personalizate și accesul rapid la aplicații și funcțiile sistemului.
 • Funcționare discretă: Wise Hotkey Pro rulează în fundal și nu interferă cu alte aplicații sau procese din sistem. Programul are un consum redus de resurse și nu afectează performanța calculatorului.
4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.8Expert Score
8.8 / 10

În concluzie, Wise Hotkey Pro este un program software util și eficient pentru gestionarea rapidă și eficientă a aplicațiilor și funcțiilor sistemului prin intermediul tastelor de acces rapid. Programul oferă o gamă largă de funcții personalizabile și se integrează bine cu sistemul de operare, ceea ce face ca utilizarea acestuia să fie ușoară și convenabilă.

Functionalitate
9
Interfata
9
Utilizabilitate
8.5
Wise Hotkey Pro Gratuit
Wise Hotkey Pro Gratuit
RON 00.00 RON 73,05

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Am ajuns pe acest site din… greșeală. La început credeam că e o scamatorie, dar se pare că e cel mai bun site pentru licențe gratis.
  Mulțam!

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0