Instrumente de Sistem

Wise Hotkey Gratuit

Wise Hotkey 1.2.2 Cu Licenta Gratis

Wise Hotkey este un program simplu și ușor de utilizat care vă poate ajuta să îmbunătățiți eficiența utilizării calculatorului. Poate implementa pornirea rapidă sau comutarea rapidă a oricărei aplicații, a unui dosar sau a unui site utilizând comenzi rapide de tastatură. Când folosim computerul în viața de zi cu zi, executăm de fiecare dată anumite programe. Cu Wise Hotkey, puteți lansa aceste aplicații prin comenzi rapide de la tastatură. Utilizatorii nu numai ca pot adăuga aplicații frecvent utilizate, dar pot adăuga și foldere sau adrese URL.

Ați folosit vreodată “Win / Alt + Tab” pentru a comuta? Simți că funcționează foarte lent? Cu Wise Hotkey, puteți trece la o anumită aplicație printr-o singură comandă rapidă de la tastatură. Wise Hotkey permite utilizatorilor să personalizeze propria cheie de comenzi rapide. Utilizatorii pot crea chei de comenzi rapide pentru aplicații în funcție de propriile obiceiuri de operare ale tastaturii.

Nu trebuie decat sa descarcati si sa instalati programul WHKSetup, sau de aici -programul este preactivat si nu necesita cheie de activare.

Intre timp am mai gasit inca un link, ca si cele de mai sus kit-ul de instalare nu necesita serial de activare, kit-ul este preinregistrat.

2 Comments

  1. Am ajuns pe acest site din… greșeală. La început credeam că e o scamatorie, dar se pare că e cel mai bun site pentru licențe gratis.
    Mulțam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close