Video to Picture Converter Gratuit

8.8/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Video Convertor

Video to Picture Converter este capabil sa converteasca aproape toate formatele de fisiere video, inclusiv AVI, MPEG, WMV, DVD (VOB), DVR-MS RM și MKV, etc intr-o gama larga de formate de imagine, cum ar fi JPG, BMP, GIF, TGA, TIF , PCX, PNG și ICO. Și noi formate de fișiere sunt adăugate în continuare.

Promoție disponibilă pentru o perioadă limitată de timp!

1

Video to Picture Converter cu licență gratuită

Detalii promoție

Apasă aici!

Cod de licență: WS-VTPB-41A240078A-5D7CE7E2C8-E334FEFFFF
Termeni și condiții:
  • Fără suport tehnic gratuit
  • Utilizare strict necomercială
  • Nu se oferă actualizări pentru versiunile viitoare
2

Instrucțiuni pentru obținerea și activarea licenței gratuite

Instrucțiuni

Descărcați kitul de instalare utilizând linkul de descărcare de mai sus. Instalați software-ul pe computer și înregistrați-l cu cheia de licență Video to Picture Converter din secțiunea ”Detalii promoție”.

Video to Picture Converter Gratuit
3

Principalele caracteristici ale Video to Picture

Caracteristici principale

Convertiți videoclipuri în imagini seriate: Extrageți rapid toate cadrele unui fișier video în fișiere imagine separate. Imaginile pot fi salvate în toate formatele populare, cum ar fi JPG, GIF, BMP, PNG etc.

Conversia video în GIF animat: Convertiți fișierul video în formatele AVI, MPEG, MKV, MP4, WMV, MOV și RM în fișier GIF animat fără pierderi de calitate în performanța distorsiunii ratei.

Adăugați un efect special la imaginile de ieșire: Sunt furnizate peste 10 efecte pentru a retușa imaginile de ieșire, inclusiv Claritate, Zgomot, Lumină, Inversare etc.

Suportă toate formatele de imagine pop: Convertiți videoclipuri în diferite formate de imagine, inclusiv GIF, GIF animat, JPEG, JPG, BMP, PNG, TGA, TIFF, ICO și PCX.

Frame Rate: Reglați rata de ieșire. Utilizatorul poate modifica valoarea ratei de ieșire (câte imagini pe secundă) pentru a controla rata de viteză. Această caracteristică cu siguranță nu este acceptată de majoritatea programelor similare

Control precis al lungimii timpului: Introduceți manual ora de începere și ora de încheiere pentru a fi precisă fiecare cadru (1 secundă = 24 de cadre). Sau puteți pur și simplu să trageți bara cronologică

Redimensionați: Puteți redimensiona cu ușurință imaginea de ieșire după dorința dvs. Sau îl puteți păstra la fel ca originalul.

Player video încorporat: Și dacă vrei doar să te bucuri de videoclipuri, face o treabă grozavă și la asta. Un player video încorporat este prevăzut cu funcții utilizate în mod obișnuit. În plus, acceptă toate formatele video cheie.

4


Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.8Expert Score
8.8 / 10

Cu Video to Picture Converter, puteți converti fișiere video în formatele AVI, MPEG, MKV, MP4, WMV, MOV și RM în fișiere GIF animate fără pierderi de calitate în performanța ratei de distorsiune.

Funcționalitate
8.9
Interfață
8.8
Utilizabilitate
8.6
Video to Picture Converter Gratuit
Video to Picture Converter Gratuit
RON 00.00 RON 136.63
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0