Steganos Password Manager 18 – Licenta Full Gratis

Steganos Password Manager – Parolele sunt cheile de la viața digitală, precum calitatea si varietatea parolelor personale este esențială pentru securitatea on-line.

Încearcă să se gândească la tot mai multe parole pentru numărul de tot mai mare de conturi online – și încearcă să le amintim pe toate – este practic imposibil.

Steganos Password Manager 1801 oferă o soluție confortabilă: generează parole extrem de puternice, automat le introduce pe site-urile și vi le amintește, astfel încât să nu mai fie nevoie sa vi le reamintiti pe toate, Trebuie doar să vă amintiți o singură parolă!

  • Criptează parolele.
  • Genera parole sigure
  • Salva lista de parole pentru a le salva pe stick-uri USB, acces la aceasta de pe orice PC.
  • Creează parolă master cu imagini (PicPass) în loc de parola text.
  • Protecția împotriva keyloggers.
  • Aplicații mobile disponibile pentru iOS și Android.
  • Compatibil cu Windows 10, 8 / 8.1, 7, Vista și XP.

Pentru a obtine licenta gratuita, vizitati pagina promotionala (pagina in limba Germana, folositi Google Translate daca este necesar), completati cu adresa de email.

Download Steganos password manager 18: spm18intwr.exe

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Sticky Password Pro

Sticky Password Pro – Licenta Gratis

Sticky Password este o aplicatie de gestionare a parolei care va va permite sa controlati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *