Editor choice

Sketch Drawer Licenta Gratis

Sketch Drawer Licenta Gratis
$ 0.00 $ 11.99

Sketch Drawer Licenta Gratis

Creați schițe din fotografiile dvs. utilizând diferite efecte presetate (de exemplu, simple, light, high sau low contrast) și salvați imaginile editate în format JPEG, BMP, GIF, MNG, ICO sau alt format de fișier

Sketch Drawer este o aplicație usor de folosit, al cărei scop este de a ajuta utilizatorii să își transforme fotografiile în schițe.

Ea oferă un aspect curat și intuitiv care vă permite să configurați parametrii dedicați cu un efort minim.

Instrumentul funcționează cu următoarele formate de fișier: JPG, BMP, GIF, PNG, ICO, TIF, TGA, PSD, PCX și WMF.

Sketch Drawer oferă suport pentru procesarea loturilor, ceea ce înseamnă că vă este permis să adăugați conținutul unui dosar întreg în listă și să procesați toate imaginile în același timp.

Puteți alege între diferite efecte de schiță presetate (de exemplu, contrast simplu, luminos, ridicat sau scăzut, culori deschise, pastelate), activați modul de incubație, reglați rezistența marginilor (de exemplu, detalii mici, contrast luminos, contur) Parametrii de colorare.

Programul vă oferă posibilitatea de a previzualiza imaginile, să măriți sau să micșorați, să anulați sau să refaceți acțiunile, să decupați zona selectată și să salvați schița în JPEG, BMP, GIF, MNG, ICO, TGA, PCX, RAS, PNM, SKA sau alt format de fișier.

Din teste a reiesit că utilitarul are nevoie de până la trei minute pentru a efectua sarcina de conversie, dar oferă rezultate excelente la ieșire. Nu este destul de prietenos cu resursele de sistem, astfel încât performanța generală a calculatorului poate fi împiedicată.

Toate lucrurile luate în considerare, Drawer Sketch se dovedește a fi o aplicație fiabilă care îmbină un set de instrumente și efecte de editare la îndemână pentru a vă ajuta să transformați fotografiile în schițe. Datorită interfeței sale intuitive, este potrivit pentru toate tipurile de utilizatori, indiferent de nivelul lor de experiență.

SoftOrbits Sketch Drawer PRO 7.2 Licenta Gratis

Pagina promotionala se afla la capatul acestui link.

Sketch Drawer Licenta Giveaway
Sketch Drawer Licenta Gratis (Giveaway)
Sketch Drawer Licenta Gratis
Sketch Drawer Licenta Gratis
$ 0.00 $ 11.99
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Logo
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart