SecureAPlus Premium – Licenta Gratis pentru 2 ani

Deal Score0
Deal Score0

SecureAPlus cu licenta Premium Gratis – soluție de securitate care combină eficienta a 12 programe antivirus in unul singur, plus posibilitatea de a folosi lista albă pentru aplicații.

Anti-Virus-ul protejează calculatorul împotriva software rău intenționat, în timp ce lista albă oferă protecție proactivă împotriva amenințărilor necunoscute.

SecureAPlus este o puternica aplicație anti-malware inarmata cu Universal AV, un motor cloud unic, care combină 12 antivirusi diferiti (AhnLab, AVG, Avira, BitDefender, ClamWin, Emsisoft, ESET, McAfee, Microsoft Security Essentials, QuickHeal, Sophos și TotalDefense) pentru a proteja utilizatorii de amenințări sofisticate. SecureAPlus este proiectat pentru a lucra alături de alte programe antivirus, așa că, dacă aveți deja un antivirus de pe sistemul dvs. nu va exista nici un conflict.

[ads2]

Spre deosebire de anti-virus tradițional, aceasta unealta blocheaza orice malware nou și necunoscut atunci când încearcă să ruleze prima data, chiar dacă acestea reuseste sa evite detectia.

[ads1]

Pagina promotionala o gasim accesand acest link.

 Promotie valabila 6 zile!

[box type=”warning” align=”aligncenter” class=”” width=””]Inainte de a folosii acest program asigurati-va ca ati creat un punct de restabilire sistem![/box]

2 Comments
 1. numerge codul promo
  imi zice invalid code

 2. interesant…

  Leave a reply

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Reset Password
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0