Process Lasso Pro – Licenta Gratis

Process Lasso Pro 8.8 – Licenta Gratis

Process Lasso Pro – Licenta Gratis

Process Lasso Pro – Licenta Gratis , promotia se desfasoara pe o perioada scurta de timp, asa ca cine este interesat de acest program e bine sa se grabeasca, dar sa vedem ce este de fapt Process Lasso.

[ads4]

Process Lasso este o unealta puternică de procesare, automatizare şi optimizare a procesorului. Optimizare prioritară, optimizare în funcţie de afinităţile programului, reguli automate, profile de putere automată, orice, pogramul Process Lasso le poate face.

Cea mai populară funcție a programului Process Lasso este tehnologia unică de optimizare a procesului numită ProBalnce (Process balance) care va îmbunătății timpul de răspuns al computerului dvs. și stabilitatea acestuia prin procesul de prioritizare a optimizării și ajustări ale preferințelor procesorului în ceea ce privește programele care rulează, la comandă, după necesități, pentru ca procesele ce rulează necorespunzător să nu aibă un impact negativ asupra vitezei de răspuns a computerului dvs. ProBalance funcționează prin scăderea temporară a proceselor selectate ce rulează în fundal în timpul perioadelor solicitante. Această funcție să dovedit a fi eficientă, după cum puteți vedea pe demo-ul CPU Eater.[ads1]

Pe lângă funcția ProBalance, există o mulțime de funcții ce permit utilizatorilor să dețină controlul complet automat asupra proceselor ce rulează pe computerul lor. Puteți aplica o gamă largă de operații sau setări de fiecare dată când rulați un proces. Tehnologiile de optimizare a procesorului vă permit să alegeți ce procese ale procesorului computerului ar trebui să ruleze, ca dealtfel și care este prioritatea acestor procese. Puteți restricționa anumite procese, le puteți seta pe toate să ruleze sau chiar să setați diverse reguli ale procesului. Aceste reguli, printre multe altele, includ restartare automată sau terminarea automată a unui proces o dată ce a folosit o anumită valoare a memoriei sau procesorului.

[ads1]

Pagina promotionala o gasiti aici –  completati formularul cu numele, prenumele si adresa de email.

Descarca Process Lasso x32 bit

Descarca Process Lasso x64 bit

Licenta va fi trimisa in casuta de email mentionata in formular. Verificati si folderul spam!

Process Lasso Pro – Licenta Gratis
Process Lasso Pro – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0