OkayFreedom VPN Premium Gratis

SaveSavedRemoved 0
$ 00.00 $ 29.95
$ 00.00 $ 29.95

 OkayFreedom VPN Premium Licenta Gratis

OkayFreedom VPN (virtual private network) de la firma germană Steganos este un serviciu VPN simplu care permite utilizatorilor navigarea pe internet ca anonim printr-o conexiune sigură, criptată. OkayFreedom VPN creează o rețea VPN între PC și gateway de securitate OkayFreedom si tot traficul pe Internet trece prin tunel impenetrabil, non-transparent. Chiar Furnizorul de Internet nu va ști ce faci pe web, de asemenea, este imposibil pentru el să blocheze sau sa filtreze orice tip de trafic.

ServiciuOkayFreedom face, de asemenea, site-urile care sunt restricționate la nivel regional accesibile pentru dvs. Așa-numitele restricții geografice sau restricții țară apar tot mai des, impiedicand accesul liber la conținutul pe internet. OkayFreedom VPN selectează automat serverul adecvat (Germania, Elveția, Marea Britanie, Franța sau SUA.), În scopul de a face conținutul restricționate vizibil.
Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa vizitam pagina promotionala, introducem adresa de email, ca in poza de mai jos.

 • OkayFreedom VPN has to be run as administrator
 • Microsoft Windows® 10 / 8 / 7 / Vista™
 • 50 MB free hard disk space
 • min. 1 GB of RAM
 • Internet connection
 • Current version of Chrome or Firefox for automatic unlocking (manual unlocking works with all browsers)
5 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. “Steganos does not pass along users’ personal data to third parties, unless the user previously has provided their express consent or unless there is a legal obligation to do so”

  De fapt astia sunt tot Steganos. Si au logs. Deci ce scriu ei la Privacy Policy e o vrajeala. Daca te cauta Politia, le ofera logurile si te prinde. Daca vreti un VPN cu No logs, apelati la romanii nostri CyberGhost.

 2. Lynk valabil si azi 31 12 15

 3. Bună ziua.Vă rog când,publicați pe site-ul dvs. licențe gratuite.specificați clar care licențe sânt pt. tel. mobil(pe mine mă interesează cu sistem android),pc și/sau calculator.Urmăresc zilnic,postările și sper să apară și o licență gratuită (dacă ar fi și de la o firmă de renume ar fi și mai bine) pt. smartphone cu sistem android.

 4. asta mi se pare tare de tot !

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0