• Cum am scris si in titlu voi uncerca sa va arat cum putem viziona filme dublate in limba romana, ca pe vremea cand ne uitam la filme pe casete VHS dublate de inconfundabila Irina Margareta Nistor. Ingredientul principal este programul Ivona Reader, bun dar hai sa o luam de la inceput:

  1. descarcam si instalam Ivona Reader de aici: http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Other-AUDIO-Tools/IVONA-Reader.shtml, apoi descarcam vocea, bineinteles avem nevoie de Carmen, vocea Ivona Reader in romana o descarcam de aici: http://harposoftware.com/en/romanian/53-carmen.html
  2. Pasul urmatorul este cautarea unui player compatibil, dezvoltatorii Ivona Reader spun că sintetizatorul se integrează si e perfect compatibil cu playere media cum ar fi ALLPlayer, Best Player, SubEdit Player sau Open Subtitles MKV Player (pe cel din urma nu il recomand pe motiv ca pe langa playerul propriu-zis mai instaleaza si alte programe adware fara ati oferi dreptul de a alege)[ads2]

  eu am ales ALLPlayer  pentru acest experiment, deci instalam Ivona reader, apoi  vocea Carmen si playerul mentionat anterior, apoi navigam cu click dreapta in meniul Preferences al playerului, apoi Setting > Dubbing si bifam Dubbing must be on.

  Filme Dublate in Limba Romana Cu Sintetizatorul Vocal Ivona Reader

  Subtitrarea filmului trebuie sa se numeasca exact ca si filmul, si sa aiba extensia .txt, de preferat sa fie cu diacritice pentru ca ivona sa poate interpreta mai bine cu intonatia si accentul corespunzator.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0